| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Anora (2024) |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Online Points: 77264 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2025 u 11:57 |
|
Vrlo dobar, gorko-sladak, film kakve volim, odlična Mikey Madison, zbog svega kroz šta je prolazila održavala mi je osmeh, hvatao sam se za glavu kolutajući očima, konačno i rastužio, sve su mi češće likovi daleki i strani, osveži me eto kada me neki lik sprovede kroz čitav spektar emocija. Ton samog filma se smenjivao više puta, držeći zapravo jednostavnu priču meni i zanimljivijom, pa bih rekao da je za to što mi se film dopao, pored glumice, itekako zaslužan i reditelj. Pozitivno sam iznenađen 😌
|
|
![]() |
|
faithlessmary
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Neprikosnovena Mary Pridružen: 07.Listopad/Oct.2007 Status: Offline Points: 2742 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2025 u 01:17 |
|
Nakon decenije da se i ja oglasim. Kao veliki filmofil tek sad vidim koliko je velika filmska kriza i da i ovde politika ili lobiji ili ko zna koja sila igra mnogo veću ulogu od ovog ćušpajza od filma. Od svega po malo i na kraju ništa, sa više nego očiglednim krajem već na pola filma. Film je dobar za subotnje veče da malo razbijete dosadu, ali definitivno ne zaslužuje nagrade i nominacije i verujem da se stara garda reditelja gnuša na šta je filmska umetnost spala.
|
|
|
Veži konja gde ti gazda kaže
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |