Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - North and South (1985)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

North and South (1985)

North and South

North and South (1985)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Sjever i jug

Godina:

1985

Žanr:

drama, povijesni, ljubavni, ratni

Trajanje:

94 min

Autor:

Douglas Heyes

Glavne uloge:

Kirstie Alley
  >  Virgilia Hazard
Morgan Fairchild
  >  Burdetta Halloran
Patrick Swayze
  >  Orry Main
David Carradine
  >  Justin LaMotte
Lesley-Anne Down
  >  Madeline Fabray LaMotte
Hal Holbrook
  >  Abraham Lincoln
John Stockwell
  >  Billy Hazard
Georg Stanford Brown
  >  Garrison Grady
Johnny Cash
  >  John Brown
Philip Casnoff
  >  Elkanah Bent
Olivia Cole
  >  Maum Sally
Genie Francis
  >  Brett Main
Terri Garber
  >  Ashton Main Huntoon
Robert Guillaume
  >  Frederick Douglass
James Read
  >  George Hazard

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: North and South (1985)
    Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2024 u 11:47
Ponovo sam odgledao ovu odlichnu mini seriju a pod tim mislim na ovu sezonu, prvu, tj. Book I. Pokojni Patrick Swayze (R.I.P.) je odlichan kao Ori. Takodje i pokojna Kirstie Ellie (R.I.P.) je odlichna kao Virgilia. Pravi fan filmova, serija ili u ovom sluchaju mini serija je siguno gledao i ovo. A shto se tiche Book II i Book III to cu ostaviti komentare tamo ) inache u prvoj sezoni tj. Book I igraju izmedju ostalog i Lessle-Anne Down, zatim pokojni David Carradine ( R.I.P. ) chiji sam bio fan, zatim igra i odlichni Forest Whitaker a izmedju ostalog pojavljuju se i pokojna Elisabeth Taylor ( R.I.P.), koja je bila bash popularna a nije znala da glumi, barem ja tako mislim, a u ovoj sezoni se pojavljuje i pokojni Robert Mitchum ( R.I.P.), pa mogu slobodno napisati da sam bio njegov fan i kad je on u pitanju, preporuchio bih obavezno mini seriju gde uz njega igraju i David Morse i Peter Strauss, fan sam obojice a David Morse-a sigurno znate i sigurno ste ga gledali u vishe projekata, bilo to mini serije, serije ili filmovi. Toliko o prvoj sezoni tj. Book I
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,238 sekundi.