| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
EVO MALO PREVODA ZA RAZONODU |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |
Mate Mišo Kova&
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2006 u 21:39 |
a svašta |
|
|
But if I go to hell then I hope I burn well
|
|
![]() |
|
tiosav
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 24.Kolovoz/Aug.2006 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 46 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2006 u 22:37 |
|
Za xWOLFA ako nije problem sa kojim programom skidas filmoe
|
|
![]() |
|
xW0Lf
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2006 u 23:03 |
|
pa u prvo vreme sam se mucio sa bittorrentom
zasto mucio? pa to u osnovi lepo radi, isto ima klasifikovana izdanja po grupama kako izlaze i sve, kao sto verovatno i sam znas... ali ja nemam javnu IP adresu i idemo svi iz kablovske preko NAT-a na net.. bla bla bla.. svodi se da pod takvim uslovima bittorrent radi na crveno, tj. radi ali kako tako. odustao sam od toga jer i pri 256kbps protok varira od 0kbps do 200kbps pa se skidanje 1cd umesto za 6:30 sati pretvori u celodnevno nerviranje odkada sam uplatio premium paket na news.astraweb.com, $10/mesecno za 1mbps neograniceni download odnosno ko vise voli/ima brzu vezu $15/mesecno za unlimited-mbps neograniceni download, uz pomoc programa newsleecher i www.alt-bin.com skidanje filmova je decja igra jer download NIKAD ne pada ispod 29Kb/sec osim u retkim slucajevima kad moj provajder nesto zeza.. i 1cd se skida za 6:30 do 6:45 sati.... i sve je dostupno skoro istog dana/sata kad se pojavi na index sajtovima i odmah krece bez cekanja maksimalnom brzinom koju imate ka netu... kome nije problem da se odrekne $10 mesecno , ovo je milina a mozete da podelite account i sa ortakom pa da placate upola |
|
|
ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
|
|
![]() |
|
rvalsorim
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 22.Rujan/Sep.2005 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 60 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2006 u 03:42 |
Kukala tebi ...idi se leči....! |
|
![]() |
|
rvalsorim
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 22.Rujan/Sep.2005 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 60 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2006 u 06:26 |
da...Rodman..sa ima u Mkd... |
|
![]() |
|
klaki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 26.Srpanj/Jul.2005 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 355 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2006 u 09:23 |
|
TIOSAV-e Hvala za prevode a bilo bi dobro i kad bi se organizovali oko kupovine filmova (t.j. prevoda sa njih) Da napravimo neki spisak filmova i da se dogovorimo ko ce koji da kupi i okaci. A ovaj kreten sto te pljuje.... ne obracaj paznju na seronju. Vidis da samo zna da jede govna po forumima i nista drugo. |
|
|
12.Zabranjen je uplaod titlova koji u imenu sadrže PREVEDITE ili MOLIM PREVOD kao i titlovi koji su na kineskom, japanskom i drugim egzotičnim jezicima. Takodje i zahtevanje da neko prevodi za vas
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |