Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Ministry of Ungentlemanly Warfare (2024)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Ministry of Ungentlemanly Warfare (2024)

The Ministry of Ungentlemanly Warfare

The Ministry of Ungentlemanly Warfare (2024)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Ministarstvo nedžentlmenskog ratovanja

Godina:

2024

Žanr:

drama, komedija, akcija, ratni

Trajanje:

122 min

Režija:

Guy Ritchie

Scenarij:

Guy Ritchie
, Paul Tamasy
, Eric Johnson
, Damien Lewis
, Arash Amel

Glavne uloge:

Cary Elwes
  >  Brigadier Gubbins 'M'
Til Schweiger
  >  Heinrich Luhr
Henry Cavill
  >  Gus March-Phillips
Danny Sapani
  >  Kambili Kalu
James Wilby
  >  Viscount Algernon
Rory Kinnear
  >  Churchill
Alex Pettyfer
  >  Geoffrey Appleyard
Simon Paisley Day
  >  Admiral Pound
Mark Oosterveen
  >  Air Marshall Dowding
Alan Ritchson
  >  Anders Lassen
Babs Olusanmokun
  >  Heron
Eiza González
  >  Marjorie Stewart
Hero Fiennes Tiffin
  >  Henry Hayes
Freddie Fox
  >  Ian Fleming
Henry Golding
  >  Freddy Alvarez
Henrique Zaga
  >  Captain Binea
Matthew Hawksley
  >  Sir Percy
Victor Oshin
  >  Olufemi

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
Stressman View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stressman Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2024 u 09:34
Mogao je biti mnogo bolji film...
Na vrh
Poochee View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Poochee Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Svibanj/May.2024 u 01:41
Nemalo se pametnijeg posla ovo gledati.
Na vrh
marcobobby View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marcobobby Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2024 u 15:48
Ritchie je utisnuo sopstveni redateljski pečat na istinite događaje iz WWII. Zabavno, eksplozivno, iako fali doza duhovtosti, po kojoj se odlikuju brojni njegovi raniji ''radovi''.
Na vrh
canijel View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj canijel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2024 u 02:16
Nije mi legao nikako. Ogroman sam fan Ritchia, ali ovo je kao i prošlogodisnji promašaj sa Jason Stathamom, nit se sjećam imena filma nit imam volje da tražim, Covenant je top bio iako mi to nije Guyov fazon. Ovaj film je kao parodija Inglorius Bastarda, loš humor, marvel tip humora, priča mala nepotrebno ispričana, bez neke poente. Glumci potrošeni u ništa
Na vrh
memich View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj memich Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2024 u 22:25
Ne mogu reći da sam odgledao puno ovakvih filmova, ali svako malo jedan ovakav završi na mojoj listi za gledanje zbog dobre ocjene. Akciona komedija puna britanskog "šarma," s likovima koji su pretjerano opušteni i izuzetno vješti u nečemu.

Ovaj film je pokušaj komedije. Priča je glupa, dobivamo komplikovan zaplet, i seriju komplikacija, da bi zatim dobili neka jednostavna rješenja. Taj britanski šarm, govor, možda loži Amerikance, mene ne. Dijalozi su bolni.

Od pozitivnog, kamermani znaju koristit kamere, režija je adekvatno sastavila snimke, film ima eksplozije i pucnjave.

Moja doza britanskog "rather" za cijelu deceniju.

3/10
Na vrh
Nebstar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Nebstar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Lipanj/Jun.2026 u 18:18
Glupost, film je loš u svakom pogledu.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.