Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Subscene sajt se gasi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Subscene sajt se gasi

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2024 u 15:33
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

Drastična promjena društva je nastupila pojavom fejsbuka i njegovih klonova, a ne sa vhs-om, dvd-om, mobitelima, itd.
Nikad prije nije bilo toliko teoretičara zavjera i njihovih sljedbenika niti su polupismeni IQ manji od 70 imali toliku publiku.
Joseph Goebbels bi pozavidio brzini i efikasnosti današnje propagandne mašinerije,...

Amen!!!! Jedino što bih ja proširio na komplet društvene mreže, dok je poslednji ekser zakucan onim ludilom od tiktoka! Idem toliko daleko da pomišljam kako je na neverovatno brz i efikasan način smišljeno sredstvo koje će (posredno i mic po mic) da unazadi, a sasvim moguće i dokrajči civilizaciju.

Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

VHS je imao prosto bolji miris. lol Kada doneseš kući kakve fine BASF kasete, pa onaj miris plastike, trake, vrelina lampaša rekordera, film koji moš pogledati u miru, bez šuškanja, smeha, grickanja kokica, brbljanja oko sebe, iako je i ta tama bioskopskih sala sadržala i svoj deo užitka. Kao i ove sada digitalije uostalom.

Pa kad se traka razmota, lepo flomaster pa namotavaš nazad... Da ne pričam kad je neka baš jako važna traka, a ona se pokida pa je krpiš i lepiš kako znaš i umeš

Znam da će nekome, pogotovo mlađima sve to zvučati suludo i tako daleko, ali imalo je to šmeka samo tako i ne bih imao ništa protiv vratiti se u ta vremena. Ako ništa drugo, jako teško se stizalo do nekih stvari, a baš iz tog razloga se sve mnogo više volelo i cenilo...
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2024 u 15:46

VHS je imao prosto bolji miris. LOL
Taj miris se meni gadio. LOL
Originalno postovano od strane bgvracar bgvracar piše:

Ne znam da li je to samo kod mene, ali sulude captcha provere me satiru na oba brauzera (Firefox, Chrome), i to zna da traje unedogled. Na taj novi sajt, niti mogu da se ulogujem sa stari subscene nalog, a ne mogu ni da se registrujem, zbog gore pomenute captcha gamadi (zna da potraje i po pola sata). Uz to, ni filteri ne rade (hoću da mi izbacuje samo movies).
Ma koji novi sajt? Nema novi, baza titlova je iskopirana na subdl, dao sam gore link. Nema tamo nikakve kapče.

Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2024 u 15:53

Originalno postovano od strane bgvracar bgvracar piše:

Ne znam da li je to samo kod mene, ali sulude captcha provere me satiru na oba brauzera (Firefox, Chrome), i to zna da traje unedogled. Na taj novi sajt, niti mogu da se ulogujem sa stari subscene nalog, a ne mogu ni da se registrujem, zbog gore pomenute captcha gamadi (zna da potraje i po pola sata). Uz to, ni filteri ne rade (hoću da mi izbacuje samo movies).
Ma koji novi sajt? Nema novi, baza titlova je iskopirana na subdl, dao sam gore link. Nema tamo nikakve kapče.

Mislio sam na subsource net. Neko je prethodno ostavio link, pa je brže, bolje izbrisan post.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2024 u 15:54
Blokiraj to govneto od sajta.
Ma šta je to... Užas jedan, dizajn sajta gori nego ovaj tu. LOL

Meni ne javlja kapču u fajrfoksu (neregistriran i neulogiran).
Imam instaliran uBlock Origin, možda zato?
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2024 u 17:50

Dabome da jeste, ti si baksuz. LOL
Na vrh
Wuk86 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Wuk86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2024 u 20:37
LOLLOLLOL

Na vrh
Hogar Strašni View Drop Down
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2024 u 20:45
Au, koji udar nostalgije od te slike. I to ponajviše zbog Vrane i Jenki Zulua. LOL
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
Wuk86 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Wuk86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2024 u 20:50
Originalno postovano od strane Hogar Strašni Hogar Strašni piše:

Au, koji udar nostalgije od te slike. I to ponajviše zbog Vrane i Jenki Zulua. LOL

Da, da..Big smileBig smile
Jenki Zulu, komedija mog detinjstva, prvi put sam je gledao na TV-u, davne '90 i neke.LOL

Na vrh
Hogar Strašni View Drop Down
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2024 u 20:52
Takođe. Koliko često su je puštali na televiziji, tačno sam je znao napamet. Big smile
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2024 u 20:53
Clap
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2024 u 20:59
Jenki Zulu, 90 i neka, zimovanje na Tari, sećanja stežu omču oko vrata.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.