Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - prženje filmova
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

prženje filmova

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
Bikonja View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2003 u 17:02

Moj se post odnosi na Diabla, dakle ovo:

>Inace ima caka da na cd od 700mb sprzis do 830mb

Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2003 u 22:34
ima samo za takvo prženje trebaš imati za to jedan program na (neznam kak se zove ali mogu nač) a ako postoji ako način da spržite na 99 min cd 1,3 GB. i to samo ako imate plextorovu pržilicu(to je neka sad izašla prije kojih pola godina)
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2003 u 08:53

toknezev - Možeš skinuti ali zip fajl ti je prazan, tj. u njemu nema uputa!

Ak trebaš pošalji mi mail na PM pa ću ti poslati!

Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2003 u 09:03

Originalno postovano od strane BasMar BasMar piše:

ima samo za takvo prženje trebaš imati za to jedan program na (neznam kak se zove ali mogu nač) a ako postoji ako način da spržite na 99 min cd 1,3 GB. i to samo ako imate plextorovu pržilicu(to je neka sad izašla prije kojih pola godina)

Evo ja bi baš volio da nađeš taj program i demantiraš moje mišljenje da je to nemoguće pa da pržiš sa bilo kojom pržilicom, jer pržilica ne kompresira podatke već ih snima na cd-onakve kakvi jesu!

Ajmo logicki: Pogledaj bocu pive u njoj ima 0.5l pive ali nije natocena do vrha (i to vidimo) ako je natoćimo do vrha stat će i 0,51l, ali nikako 0,6 ili šta ja znam litra! [Ovo je samo primjer!!!]

Evo ljudi to je moje mišljenje ako imate protu argumente iznesite ih!

Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2003 u 15:29
Nemam protuargumente vec se u potpunosti slazem s ovime... Mada tehnologija ima razno raznih caka ali ipak mislim da ostajem pri prvom misljenju
Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2003 u 22:46
@ tlisak Kako nema? Ja skinuo neki dan te ima nešto unutra *.pdf!
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2003 u 22:56
tlisak sorry ali postoji način da uguraš 100 mb više na 80 min cd.To da se cd kompresira u format XCD.odi si na doom9 pa si tamo nađi nešto o tome
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2003 u 10:04

Ako hočete ugurat na 700 mb cd 980 mb tu bi vam mogla pomoči novija inačica PLexTollsa

Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2003 u 21:32
BasMar da ali u tom slučaju kompresiraš fajl i opet nisi snimio 800Mb na cd nego si fajl od 800mb kompresirao na 700Mb!
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2003 u 21:41

Originalno postovano od strane toknezev toknezev piše:

@ tlisak Kako nema? Ja skinuo neki dan te ima nešto unutra *.pdf!

Ma sad radi kad sam napisao post valjda nije radio jer sam pokušao skinut i uvjek je zip fajl bio prazan!

Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2003 u 23:15
sorry ovo ti je samo plextools ali stoposto postoji ta nekakva pržilica od plextora.Siguran sam milijun posto.Budem malo pogledal stare vidije i bugove
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2003 u 15:35
ima koji program za to ?
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2003 u 22:55

Čuješ Nitro ja sam probal raditi sa plextoolsima na mojoj pržilici samsung 24x10X40x i sve radi.

Na vrh
livada View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj livada Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2003 u 22:40

Originalno postovano od strane BasMar BasMar piše:

Hi

Program se zove Mode2 CD Maker . Snjim mozes npr film od 800mb snimit na 80min cd-e. Evo i tablice :
         +--------+--------+--------+--------+
          | 74 min | 80 min | 90 min | 99 min |
 +--------+--------+--------+--------+--------+
 | Mode 1 | 650 MB | 700 MB | 790 MB | 870 MB |
 | Mode 2 | 738 MB | 795 MB | 896 MB | 987 MB |

Tako snimljen film se nemoze gledat bez odredjenog filtera koji dodje sa gore spomenutim programom. Kao sto ste i sami zakljucili iz tablice fora je u nacinu snimanja. Normalni filmeki se snimaju u mode1 a npr vcd-i se snimaju u mode2 .E ovaj program zavara program za przenje (neru) pa on misli da ti imas VCD i da ti snimit 800mb. Tutorijal o tom programu imate na livadi.

bko

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.