Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pa ako je do toga evo HVALA za EDMONDA
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pa ako je do toga evo HVALA za EDMONDA

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
tiosav View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tiosav Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pa ako je do toga evo HVALA za EDMONDA
    Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2006 u 18:46
Uzivam
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2006 u 18:52
????
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2006 u 23:05

Evo cu ti ovdje gdje nitko nista ne pise.

Nema od Maropoze nista na engl, nema opce titl za nju nikakav. Da imam synchro eng mogao bi po sluhu, ali nemam, nego spanjolski  original

Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2006 u 23:22
za koje izdanje je radjen titl EDMOND  da i ja uzivam 
Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2006 u 01:57
za ono jedno i jedino sto je izasao dvdrip maltene iste nedelje kad se film pojavio u americkim bioskopima
film jeste bio "limited", ali je blesav i bas dobar - na neki svoj nacin
odgledajte ga kao sto sam i ja....  
ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2006 u 12:59
Ma Emile ti znas spanski, tamo na onom slovenackom su sve prevodi na spanskom i alzirskom jeziku, mora da si dosad naucio.
Na vrh
darije1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2006 u 13:02

I jos jednom: ako si mu rek'o

Za sad bez dobrog potpisa

Na vrh
tomcrus View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tomcrus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2006 u 18:15

E nek si mu reko, pozlatila ti se, svaka ti dala

Govori spanski skotina, ne znam sto nece da mi prevede to.

ALAS DE MARIPOSA. Dobar film, evo beli nek vam kaze kakav je  

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.