| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Propavshaya Aka Missing (2021) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: Propavshaya Aka Missing (2021)Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2024 u 21:39 |
|
Zanimljiva je ideja, mada takve postavke su uvek zanimljive ali treba dobro odraditi. Ok je ta neka estetika, boje, kamera, atmosfera, zvucni efekti, ali to nije dovoljno, a i nije nista novo, Prvo sta je ideja da se deli 110 min u cetiri dela, to je mene licno iritiralo, negde pocinje intenzivno negde sporo i bespotrebno. Pogubili su se i u zanrovima, glavna radnja mogla je da se sredi lagano, a ni ona nije zavrsena, otvorili su mnogo stvari, a nisu priveli kraju, kraj takodje otvoren, moze nesto uopsteno da se zakljuci, nesto nasluti, volim kad je tako ali ovde toga ima previse, jeste ima tu svega u porodici, uzas ( i pritoom ni tu nemamo epilog, sta su autori zamislili mi se ne svidja, treba to ostro) ono sto je specificno samo su zagrebali. Tako da je meni ovo nesredjeno, nedovrseno i nedoreceno, i u konacnom nista specijalno.
Ažurirao AlexDeLarge - 03.Veljaca/Feb.2024 u 09:10 |
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2024 u 20:37 |
|
Sta imas da zameris kratkom formatu od 30 minuta. Pa to je savrseno, danas ljudi menaju vremena za duge serije. Meni je ovde sve savrseno odradjeno... |
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2024 u 23:55 |
|
Evo da malo drugima vise kazem o seriji Odavno nisam gledao bolju mistery seriju. Ubitacna prica, atmosfera, neizvesno i napeto, pri tome je neverovatno sve stalo u 4 epizode od po pola sata. Kraj je veoma efektan i moguce da ce biti mozda i druge sezone. Kvalitetu serije i dozivljaju su doprineli i odlicni prevodi naseg Kerestura. Ocena 10/10
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2024 u 11:23 |
|
Nemam nista protiv formata, samo je komotno mogao da bude film, ok
fina fina je pesma, ali zasto mora 3 minuta odjave, i da dele, ne vidim
razlog, traje 110 min, mozda ce se svima svideti, meni ne, i nemam
problem. Cak sam u vise navrata pisao da volim mini-serije, pre sam voleo da pratim ali otkazivanje na prvom mestu , na drugom kad rastegnu u vise sezona i kad gubi kvalitet ili ode u nekom drugom smeru, itd. Rekoh da mi je ok ideja, estetika, boje, atmosfera, zvucni efekti, Opis
je dovoljan, odmah moze da vidi na pocetku da nesto ne stima, videce se
i sta, i rekoh uzas. Jeste treba opominjati na takve stvari. Neke scene su mi i visak, nista ne prikazuju novo samo ponavljaju, ocigledno je prethodno objasnjeno. Medjutim
ako otvoris i neke druge teme, voleo bih da vidim malo vise, bar jos
koju scenu, sad da ne budu nagovestaji na vise mesta je moglo, ali samo
je navedeno kroz dijalog ili monolog, i tu se stalo nije dovrseno, i da vidim neki epilog, ok slomljeni su, neki nisu, ali da vidimo do kraja, zanimljivo je i za policajca,i tu ona scena moze da na vise nacina da se protumaci, kao i za decaka, ali i za jednu devojcicu, itd. nesto i mogu da tumacim, kao i ta neka
simbolika, kraj je otvoren. Volim kad su neke stvari ostavljene da se malo razmisli o njima, ali mislim da ovde ima previse takvih stvari. Taj format ima npr i serija Servant (2019)
(i jos neke,) nesto me prvu podseti data serija, i ona ima nekih slicnih
stvari kao u datoj seriji, i tu mi se svidja ideja, atmosfera, i ti
mistery momenti ali i fantasy, i tu sam prokomentarisao da ima visak stvari, ali da mi se uopsteno svidja. Npr ima neko kome sam preporucio da pogleda, poceo je nije mu se svidela, nekome se svidela, tema, raspolozenje, svasta nesto utice. Npr kao i u seriji, A Murder at the End of the World (2023) , rekoh ima finih stvari, i tu ima npr. problema u porodici i oko oca i ... jednostavno mi nije legla realizacija, pisao sta konkretno, drugima jeste i to postujem. |
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2024 u 11:45 |
|
Ok. Ajd Alex preporuci neku seriju kojoj si dao 10 da pogledam.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2024 u 12:53 |
|
Ne gledam ja to tako, tipa ne slozim se i odmah daj film, seriju, jesam samo jednom pitao za ove3-4 godine, jednog clana za preporuku za ostavrenja koja su mu se svidela, , eto svidela mi se Servant, rekoh samo malo da su skratili, i bilo bi super. Hocu odmah da odgovorim evo na prvu Severance (2022) , takodje za opustanje The Outlaws (2021) to mi je kjovo preporucio, neku timeloop seriju Russian Dool , Day Break (2006) , kinesku Reset ali pre njih npr. film Ha-roo (2017), ima jedna stara koja je na taj fazon mistery do kraja novija je Prisoner 2009 a na osnovu The Prisoner (1967) ili dakle taj tip volim, neko ne voli, ima isto jedna mini The Lost Room (2006) , ili mozda ovu novu korejsku Death's Game (2023) , ko zna ko je sta od starijih gledao, npr krimi ima podosta, dakle eto sta sam se prvo setio ko zna sta i sta bih se u medjuvrevenu setio, znam i podosta koje si gledao i za koje delimo misljenje da su dobre.
|
|
![]() |
|
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2024 u 20:35 |
|
Prevode za seriju su uradli kerestur ✨ i kumek ✨
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |