Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ostajemo online! (30.01.2024.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ostajemo online! (30.01.2024.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
Boro7 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Boro7 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2024 u 21:51
Подршка за све вас који одржавате сајт и преводите филмове!
Na vrh
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj kadetoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2024 u 00:18
  01.02.2024.    i dalje pišemo...            party0006
    titlovibend
Na vrh
salemanija View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj salemanija Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2024 u 01:38
Super. Imate moju (i ne samo moju) podršku.
Šta god treba da uradimo, recite. Siguran sam da malo novca nije problem, više sam zabrinut da li će se pronaći ljudi koji će se "brinuti" o sajtu.
Pozdrav, i NE DOZVOLIMO da se ugasi ovo "balkansko blago"...

Na vrh
milebrasa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj milebrasa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2024 u 08:14
u oblacicu bi stajalo HVUUUSHHH
Na vrh
uredi ovo View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj uredi ovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2024 u 09:30
Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

Hajde i ja onda da kažem, konačno, nešto za dnevnik

Da smo mi živi i zdravi, kume. drugaribubba2

Na vrh
noiz View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj noiz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2024 u 18:49
Malo je prevoditelja ostalo, još manje sajtova. Dovoljna je tipka 'doniraj' u nekoj od popularnih kriptovaluta i ljudi će prepoznati i pomoći. Ovo je stvarno masivan projekt koji drži nebrojeno titlova, pogotovo autorskih bez kojeg ko zna koliko njih ne bi ni bilo napravljeno. Ogromna šteta da se sve to izgubi, ne samo za aktivne serije i filmove, već za sve unutrag x godina. Zato se nadam da će se ubrzo pronać način da počnemo malo aktivnije pomagat sajtu financijski.
Na vrh
Sadko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (2) Thanks(2)   Citiraj Sadko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2024 u 00:42
Пружам пуну подршку наставку рада овог сјајног сајта. Поставите како можемо да донирамо.
Na vrh
MG49 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj MG49 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2024 u 14:15
Puna podrška od mene...
Na vrh
ivan78bgd4 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj ivan78bgd4 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2024 u 20:05
Samo napred puna podrska 
Na vrh
DejanL74 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj DejanL74 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2024 u 20:25
Nadajmo se da ce sve da se zavrsi uskoro i da svi i dalje uzivamo u filmovima sa nasim zajednickim titlovima !! Najjaci smo zajedno do kraja !! Sta god treba tu sam da pomognem kao i ostali ... Pozdrav
Na vrh
Garak View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Garak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2024 u 12:42
Očekivano... dignete pompu, raspravlja se mjesec dana i onda na kraju ''ipak ostajemo''.
Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2024 u 13:31
Ti znaš sve što se događalo. Bio si uključen u sve i najsitnije detalje.
Robin Obični- najobičniji
Na vrh
Magdalenca View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Magdalenca Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2024 u 20:18
Podrška i od mene iz Ljubljane. Ponekad pronađem titlove samo na mom jeziku i to puno znači. Spremna sam donirati na mesečnom nivou, samo objavite kako.
Na vrh
filippro98 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filippro98 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2024 u 23:00
Samo recite kako mozemo pomoci
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,316 sekundi.