Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DVD-RW
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

DVD-RW

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka
Mad Mike View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mad Mike Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2006 u 17:43
Ja sa imao nekog starog koji se spržio preko 600 dvd-a u tri tjedna i neš počelo kenjat ja na servis kažu neš je odapelo u njoj i dali mi neku drugu malo noviju pržila ona 2 mjeseca i prepržila bar 400 dvd-a i opet neš sere ma reko odi u pm i kažem ima da mi daju Pioneer-a 110d koji je spržio već troduplo od obe prže a star ni 5 mjeseci i još radi ko prvo dana. Isto imao plextor cd čitač  i on ošo u k. Imao sam iskustva sa pioneer, liteon, nec, plextor, toshiba, samsung, lg samo toshiba, nec, lite-on i poneki plextor prolaze ovo ostalo bjež što dalje od mene.  baš nemam sreće sa plextorom

istina da je to naj marka u optičkim pržama...al već za 280kn imaš Nec  nd-4571 ili liteon shm-165H6s

Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2006 u 21:49
koliko sam ja cuo, plextor je naj kad se radi SAMO o przenju CD medija, za dvd-e ne znam...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2006 u 00:04
Ja sa Plextor-om i režem samo DVD-je!!!!!!!! Poslednji CD sam narezao, .... pa ima godinu...
Radi odlično!!!!!!!!
Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2006 u 23:32
sve je to u redu, al ja sam kupio lg
To sam ja...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2006 u 23:33
OK, kao što rekoh, šta god da kupiš, mora da častiš!!! 
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2006 u 11:05
Gledaj, ja ne znam ništa o tome da je nešto obrisano na ovoj temi i ne osjećam nikakvu odgovornost za to, ali ću sada bez imalo grižnje savjesti obrisati taj tvoj zadnji post, a i darijev , zbog toga što je totalno offtopic, što je izgledom neprimjeren i ono osnovno što na odgovornost poziva moderatore!
Evo ti link pa se upoznaj s nečim što si očito propustio, a to vrijedi za sve!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,152 sekundi.