Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - One Piece (2023)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

One Piece (2023)

One Piece

One Piece (2023)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

One Piece

Godina:

2023

Žanr:

komedija, akcija, avantura

Trajanje:

60 min

Glavne uloge:

Vincent Regan
  >  Garp
Morgan Davies
  >  Koby
Mackenyu
  >  Roronoa Zoro
Emily Rudd
  >  Nami
Iñaki Godoy
  >  Monkey D. Luffy
Aidan Scott
  >  Helmeppo
Jeff Ward
  >  Buggy
Armand Aucamp
  >  Bogard
Jacob Romero
  >  Usopp
McKinley Belcher III
  >  Arlong
Taz Skylar
  >  Sanji
Jandre le Roux
  >  Kuroobi
Craig Fairbrass
  >  Chef Zeff
Peter Gadiot
  >  Shanks
Colton Osorio
  >  Young Luffy

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
bret valas View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bret valas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: One Piece (2023)
    Objavljeno: 06.Rujan/Sep.2023 u 22:23
Decija fantazija!
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2023 u 00:14
Pa jeste naprodavanija manga, od 1997 koliko 103 tankobona mislim i nije zavrsena, kod nas je prevedno 26 ili 27, ima anima u xyz epizoda valjda preko hiljdu, tako nekih 15 filmova , pa ko voli nek izvoli, ja sam mangu preskocio.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2023 u 08:11
Meni ovo uopste nije lose ,inace nisam ljubitelj ni mangi ni anime. 
Na vrh
klass View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klass Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2023 u 09:41
Pogledao sam samo cetiri epizode, i meni se cini da nije lose. Prava decja serija. Videcemo kada odgledam celu sezonu. 
Na vrh
klass View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klass Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2023 u 16:19
I, zavrsih sezonu. Dobra je serija. Za decu i omladinu. Mada mogu i stariji da odgledaju. 

Mozda su mogli likovi da budu malo vedriji, duhovitiji..Npr. Zoro, kao da je motku progutao, sav je nekako ustogljen, ni Nami nije mnogo bolja...Trebali su likovi da budu malo blizi publici, simpaticniji..Da li je do rezije, scenarija..ne znam ali ne bi bilo lose da porade na tome ako bude bilo, a nadam se da hoce, druge sezone.

Zbog toga, tih sitnica..Ocena 7.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2023 u 00:46
Mangu sam preskocio, animu i 15 filmova takođe, verovatno je relaksirajuće i zabavno, a ja volim dečije, a posebno crtaće, pa ću pogledati . Netflix će , Raven to zna i lepo je pre sve ispratio, sračunati sate, pa odlučiti, .Who Killed Sara? što bi Aleksa rekao , mislio sam da sam samo ja gledao, kad prva sezona 250 miliona, šou. Videćemo za datu na osnovu prethodnog, jer je dosta iskorišćena, ičitali ljudi i gledali.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2023 u 10:53
Pa ja mislim da ce ovde definitivno biti podeljeni utisci i da ce da se lome koplja.

Napisah da mangu nisam citao i da animu nisam gledao, a i nije zavrsena. Ovo ponavljam jer sam poceo da gledam   nakon sto su oni koji  citaju mangu i gledaju animu bili razocarani , pa me podsetise svojim komentarima da pogledam.

I pogledah  prve cetiri epizode. Meni je ovo bilo interesantno, posebno nakon jedne iranske drame, i jednog filma sa otmicama dece, dakle teske teme, dakle hajde malo da se `opustim`.

E sad kad sam poceo prve asocijacije su bile na meni odlicnu seriju Black Sails i na jednog lika kojeg sam gledao kao klinac The Plastic Man.

E sad prija mi taj  svet ,  ta avantura, i vecina likova, zanimljivi su i negativci.
Sta mi nije prijalo pridavanje znacaja Koby-u, Helmeppo mi je `iritantan` do bola,  krutost Zoro-a i Nami, nekako mi je vestacki,  i podosta dijaloga, ali iskreno nisam ocekivao nesto bolje.

E sad kad su mi govorili koji su kritikovali seriju, rekli su da lajt motiv i `magiju` koju donosi manga nije potrefljena, da karakterizacija likova i hemija izmedju njih nije dobro izgradjena, taj zivopisni svet nije dovoljno prikazan itd.  dobro definitivno mora da se radnja razlikuje i odstupa to razumem ali za pocetak kazu ne puno, ali kao da neka mesta oko voca i drugih stvari nije dovoljno dobro obradjena, i bas deo gde sam stao, i gde cekam obracun macevima, tu podosta kritikuju. Dakle svako ce imati svoj pogled.

U sustini nastavljam i pored tih mana. Videcemo za drugu sezonu ( epizoda je skupa, gledanost pocela je dobro i naglo opala, pa skoro deset puta), mozda animu nastavim , ako mi se svidi, pa dokle doguram ( koliko 400 i kusur sati traje).

Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2023 u 11:05
Posto se meni ovo svidelo,rekoh aj da probam animu da pogledam ali odustao posle 5min,ne mogu ja ono dranje,kreveljenje da podnesem zato i ne mogu da gledam te Japanske animirane preterase ga bas.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2023 u 11:23
Pa jeste ali nije svuda tako, negde uopste nema, negde je umereno, da negde i preteraju, eto sad upalih nasumicno devetu epizodu, da na nekim scenama se deru , smeju, i vriste ko `blesavi`,    daleko od toga, ali dok sam prebacivao kod Audio-Select Stream na japanski, da i nije na japanskom, da to je jos jedna stvar , to mi je uopsteno cudnjikavo,

Ali ko ne voli, ne voli, dzabe. Isto je i sa mangama.
Na vrh
Cibalius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cibalius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2023 u 21:20
Serija za djecu
Na vrh
brgljez View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brgljez Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2025 u 15:23
potpis na Cibaliusov komentar
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,348 sekundi.