| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Tajlandski horor iskusnog žanrovca (08.07.2023.) | BA | HR | MK | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Tajlandski horor iskusnog žanrovca (08.07.2023.)Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2023 u 13:37 |
|
"zasnovan je na istinitim događajima" - ovo me odbija. Ne vjerujem da ću ga gledati pa taman da ga proglase najhororom godine.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77241 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2023 u 16:46 |
|
TakođeR, sa tim što ga ja pogotovo ne bih gledao ukoliko bi ga proglasili za najhoror godine, neka je podstaknut gnusnim lažima i klevetama, dalek od istinitih slučajeva. Sve go ekspert do eksperta, kritičari ili pa youtuberi ili još možda i grđa (ako ima grđe) proglašenja zbog puke gledanosti u bioskopima, neka im nji'ove liste, fala lepo, doviđenja.
|
|
![]() |
|
bgvracar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2023 u 09:11 |
|
Tajlanđani su se izgleda specijalizovali za horore. Kad se setim samo onog grozomornog "Shutter". Iscimao me je za sve pare.
![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |