Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Scream VI (2023)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Scream VI (2023)

Scream VI

Scream VI (2023)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Vrisak 6

Godina:

2023

Žanr:

misterij, triler, horor

Trajanje:

123 min

Režija:

Matt Bettinelli-Olpin
, Tyler Gillett

Scenarij:

James Vanderbilt
, Kevin Williamson
, Guy Busick

Glavne uloge:

Dermot Mulroney
  >  Detective Bailey
Courteney Cox
  >  Gale Weathers
Henry Czerny
  >  Dr. Christopher Stone
Hayden Panettiere
  >  Kirby Reed
Tony Revolori
  >  Jason Carvey
Liana Liberato
  >  Quinn Bailey
Josh Segarra
  >  Danny Brackett
Jenna Wheeler-Hughes
  >  Angry Woman
Mason Gooding
  >  Chad Meeks-Martin
Samara Weaving
  >  Laura
Thomas Cadrot
  >  Brooks
Melissa Barrera
  >  Sam Carpenter
Andre Anthony
  >  Frankie
Jenna Ortega
  >  Tara Carpenter
Jasmin Savoy Brown
  >  Mindy Meeks-Martin
Jack Champion
  >  Ethan
Barry Morgan
  >  TV Reporter
Devyn Nekoda
  >  Anika
Frank Fiola
  >  New York cop

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2023 u 07:21
Originalno postovano od strane vladat vladat piše:

@Alex naravno da se slažeš sa kjovom, kad je i vrapcima na grani jasno da ste ti, kjovo i pupet začini u svakoj čorbi, jedan drugog podržavate i punite ego i svuda se mešate, u svakoj temi vas ima. Zbog vas trojice je ovaj forum propao, to vam je valjda jasno? Zamišljam vas kao troglavo amorfno stvorenje (Triglav) iz filma The Thing, i dok jedna glava govori, ove dve klimaju i ponavljaju šta je ona prva rekla. Vidim da vam ovaj forum mnogo znači u životu, tako da - evo vam ga, pišite šta god želite, ja više u ovoj predstavi neću da učestvujem. Samo nemoj posle da se čudite kako je ovaj forum prazan, kako ste već napisali. Bilo mi je zanimljivo isprazno ćaskanje sa vama na prošloj temi, ali me sada već to smara, postaje nešto kao Dan Mrmota.  Toliko od mene, dovidjenja - zauvek.

Kakvi li su ti vrapci onda tek. LOL
Za kakvo god punjnje ega, šta god to u mojem slučaju uopšte značilo, rekao bih da bi mi malo bili kjovo i Alex LOL a bome ne znam ni kako se to silno pa slažemo, jer je meni, za razliku od tih vrabaca, jasno zapravo to da se retko kada slažemo LOL Vrapci bi se zapanjili kada bi videli koliko toga i koga sve u stvari podržavam, zašto bi se zaokružilo na svega nekolicinu forumaša, svašta. Istina jeste da se trudim da me bude u mucho tema, nisam spavao kod kuće pa nisam stigao i više da kuckam ovde LOL može mi se a pisanju i služi forum, samo ja znam koliko toga zapravo prećutim iako bih imao da kažem koješta u još tema LOL e sada, ako se to ponekome i ne sviđa, šta da se radi, neka stanu u red a vala nas kako vidim nepodobnih za pisanje ima prilično, tako da ispade da i nije toliko pust forum, čemu se doduše nisam ikada čudio. LOL Sve sam zapravo već čuo do sada, osim toga da je forum propao zbog mene LOL

caocao

Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2023 u 08:29
Da ne ispada da ignorisem sto je rekao covek,ali stvarno sam ostao bez reci .

Mizi podrzavam tvoju ideju ,naravno navijao bih za malu iz bunara .
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2023 u 17:14
Za početak, Rade je bivši. Idemo dalje. postovanje
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2023 u 17:31
Citiraj ...prosto mi je nepojmljivo da admini/moderatori tolerišu onako vulgarno, neprimereno i bljutavo ophođenje i psovanje bilo koga, iz bilo kakvog razloga!

I nikad ne zaboravite da admini i ostalo osoblje ne "žive" na forunu 24 sata dnevno nego imamo i svoje "prave" poslove i živote. Ako nisam ovdje, to automatski ne znači da nešto toleriram.

Ažurirao iromafia111 - 14.Ožujak/Mar.2023 u 17:36
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2023 u 18:55
Film u sebi ima nešto detalja koji mi se zapravo dopadaju, već od samog početka sa dekonstrukcijom očekivanog, no brate miNli, ja nemam pojma o čemu likovi pričaju, moguće je da se nadovezuju na prethodni film, no to gledah pre 13-14 meseci, ne sećam se više ičega, ta ne znam ni da li su uopšte isti likovi i u ovom. Čime i dolazim do osnovnog problema koji imam sa čitavom Scream franšizom, toliko ih je već bilo, da više ne znam šta se u kom dešavalo (i zašto), kamoli tek da pamtim ubice, motive, obrte, sećam se samo prvog, sve ovo ostalo, iako ih gledah, neke i po dva puta onda kada nisam imao drugog izbora, kao da nisam gledao, ispari mi momentalno iz uma. Ne ponavlja mi se prošlogodišnje gradivo da bih hvatao kakav priključak sa ovim filmom.  Kako bilo, završiću ga, briga me baš ko je ubica, može mi biti poluinteresantno samo vođenje, tok razvitka priče, detalji od kojih mi se, rekoh, ponešto već svidelo u prvih 40 min.   Dakle, može. Najkraće. 
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2023 u 02:49
Ubica je neko sa motivom.
Na vrh
banisa2006 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj banisa2006 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2023 u 07:46
Film je iznenadjujuce ne dobar nego ODLICAN... Peti deo kad sam gledao misalio sam da to je to usrali su motku i nema dalje...medjutim ovaj 6 deo je pametno napravljen i brutalan ....Znaci bas bas dobar...Ono sto se ocekuje od pravog horor filma....Moram priznati da sam bio skeptican ali me ovaj film demantovao....Pa ako se prave horor filmovi nek budu napeti..kao sto je to nekad bilo....
Rekao bi sve je onako kako treba da bude a ustvari nista nije onako kako sam mislio da ce biti.....ispalo je super...Mogu reci da je na nivou 1 dela ako ne i bolji.....Ako nastave ovako raditi ovu fransizu....moze dugo da dogura..
ocena 10/10
Na vrh
Tom Brady View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tom Brady Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2023 u 10:00
Sve posle prvog dela je dosta slabije, pa tako i ovaj. Klasičan Scream film, ko voli ovu franšizu biće svakako zadovoljan. Tako-tako.
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2023 u 21:53
Do metroa je sve bilo odlično i zanimljivo ali onda katastrofa. Mnogo loših scena, u drugoj polovini filma, upropastilo ovaj nastavak. Zanimljiv film, ali samo toliko. Ocena 5,5/10.
Na vrh
homemultimediabox View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj homemultimediabox Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Svibanj/May.2023 u 23:17
Topčina 5/10
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,223 sekundi.