Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Legend of Vox Machina (2022)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Legend of Vox Machina (2022)

The Legend of Vox Machina

The Legend of Vox Machina (2022)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2022

Žanr:

animirani, akcija, avantura

Trajanje:

30 min

Glavne uloge:

Taliesin Jaffe
  >  Percy
Ashley Johnson
  >  Pike
Sam Riegel
  >  Scanlan
Travis Willingham
  >  Grog
Liam O'Brien
  >  Vax'ildan
Laura Bailey
  >  Vex'ahlia
Marisha Ray
  >  Keyleth
Grey DeLisle
  >  Delilah Briarwood
Matthew Mercer
  >  Sylas Briarwood
Esmé Creed-Miles
  >  Cassandra
Kelly Hu
  >  Anna Ripley
Gina Torres
  >  Keeper Yennen
Khary Payton
  >  Sovereign Uriel Tal'Dorei
Lance Reddick
  >  Thordak
Sunil Malhotra
  >  Gilmore

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Legend of Vox Machina (2022)
    Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2023 u 12:42
Odlicna crtana serija,ne znam da li je poo nekom stripu ili necemu slicnom ali bas je dobro uradjena.Zanimljiva,solidna prica i duhovita.Animacija po mom ukusu
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2023 u 12:54
Dungeons & Dragons... znam da se dosta igrala, tj. bar u mom okruzenju,  za tri dana ce  3 poslednje epizode druge sezone, a mislim da je obnovljena za trecu. Mislim da bi ovo moglo da se prevede .

Ažurirao AlexDeLarge - 07.Veljaca/Feb.2023 u 13:04
Na vrh
silent_passenger View Drop Down
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2023 u 14:49
Originalno postovano od strane kjovo kjovo piše:

Odlicna crtana serija,ne znam da li je poo nekom stripu ili necemu slicnom ali bas je dobro uradjena.Zanimljiva,solidna prica i duhovita.Animacija po mom ukusu

Originalno postovano od strane AlexDeLarge AlexDeLarge piše:

Dungeons & Dragons... znam da se dosta igralatj. bar u mom okruzenju,  za tri dana ce  3 poslednje epizode druge sezone, a mislim da je obnovljena za trecu. Mislim da bi ovo moglo da se prevede .

Zapravo, Pathfinder, a ne D&D, no kako je Pathfinder razvijen iz 3.5 edicije D&D, može se i tako reći.
A otkud je nastalo?
Grupa prijatelja, poznatih glasovnih glumaca koje ste mogli čuti u mnoštvu sinkronizacija animiranih filmova i video igara odlučio je započeti igrati Pathfindera nazvavši svoju grupu Critical Role - prvo u okviru YT kanala Geek & Sundry, a kasnije samostalno na svom YT kanalu.
Njihova popularnost je tolika da su već čak i "gostovali" kao likovi u nekim igrama poput Pillars of Eternity gdje imamo kompletnu ekipu Vox Machinae.
Za nas stare fanove ostaje nada kako će animiranu vewrziju dobiti i njihova druga live RPG seansa - Mighty Nein.

...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2023 u 14:55
Aha ovo je znaci po igrici, eto nisam znao.
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2023 u 22:12
Seriju prevodi hidden_gem ✨
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2023 u 12:19
Hvala hidden_gem za prevodThumbs Up
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,187 sekundi.