| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Naučnofantastični filmovi-lista |
Odgovori
|
Stranica <1 151617 |
| Korisnik | |
bgvracar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2026 u 21:19 |
|
Evo da nakon izvesne pauze ponovo oživim temu. ![]() Razlog tome je što sam nakon dužeg perioda, slučajno naleteo na ovaj niskobudžetni sci-fi film kojem sam u međuvremenu zaboravio ime, te je ostao negde u potpunosti zarobljen u nekakvom oblivionu. ![]() Možda ga Aleks uvrsti na listu, ako mu se dopadne. Da tu kao predlog dodam i jedan koji sam preveo, a vidim da ga nema na listi: Ažurirao bgvracar - 08.Sijecanj/Jan.2026 u 21:27 |
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(2)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2026 u 07:26 |
|
Pa da od aprila 2023. nije se ubacivalo. Awareness sam gledao kasnije. Awareness (2023) The Answer (2015) zaboravio sam o čemu se radi , moram pogledati ponovo. Setih se trenutno tri filma koja su mi se svidela i jednog koji sam zaboravio da pogledam Lola. Hajde distopija, jedan sa humanoidnim robotom, a dosta toga se i ubacivalo ovo ima elemente. Ich bin dein Mensch Aka I'm Your Man (2021)Bod obnovy Aka Restore Point (2023)Rekoh i ideja je bila ko se seti da predloži, stavi se u listu i poveže sa prevodima. |
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(2)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2026 u 10:57 |
Caddo Lake (2024)Dune: Part Two (2024)Mars Express (2023)Mickey 17 (2025)La bête Aka The BeastCompanion (2025)W nich cala nadzieja AKA The Last Spark of HopeEvo samo nekih kojih sam se setio. Treba dopuna. Ažurirao AlexDeLarge - 09.Sijecanj/Jan.2026 u 11:11 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 151617 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |