Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pretraga filmova po kategorijama žanra
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pretraga filmova po kategorijama žanra

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
matija22 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj matija22 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pretraga filmova po kategorijama žanra
    Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2022 u 22:57
Imam pitanje da li bi se mogla nekako dodati opcija za pretragu filma po žanrovima. Npr. stavi se akcija ili triler pa se izlista lista od najnovijeg dodanog titla film samo koji je akcioni ili triler ili se dodaju oba dve kvačice na tu opciju pa se izlista akcioni i koji je isto triler ili slično. To bi bilo odlično.
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2022 u 23:55
Teško, ali čuda se ponekad događaju.
Na vrh
matija22 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj matija22 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2022 u 00:13
Znam da je to teško izvodivo napraviti, ali to bi bilo odlično, ipak hvala na odgovoru.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2022 u 00:14
Ako ću moći pronaći titlove svih timeloop filmova kad upišem timeloop, ide +1 od mene.
Ali ako neću... Onda čemu ikakva čudesa.

Jer žanrovi postoje i ovakvi i onakvi, pa meni recimo wuxia i action nije isto iako imdb-u jest.
Na vrh
matija22 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj matija22 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2022 u 00:22
Mislio sam kako npr. piše  na imdb-u koji je žanr filma  tako da se sortira u ovdje u opcijama onda. U nekima na imdb-u piše akcija i horor ili samo akcija ili drama i ljubavni ili samo drama ili komedija ili pak zajedno kako tamo piše tako se npr. napravi i da bude pretraga u titlovima , znam da je to jako teško izvodivo ,ali eto nešto sam pokušao predložiti za poboljšanje. Hvala
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2022 u 00:26
Pa to zavisi samo od IMDb, a posto oni dosta grese u proceni zanra, onda ne vidim svrhu, jeste Joxer prvi idu pod sci-fi+ jos nesto , drugi prvo pod action i neki jos i  adventure+ jos nesto.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2022 u 00:33
Nije teško samo ako se krene u to trebat će dosta vremena.
Ali opet velim, generalizacija imdb-a je grozomorna, osim što krivo znaju označiti, uz to trpaju različite stvari u isti koš.

Lijeka, polovičnog doduše, ima.
Pa imdb možeš pretražiti i po tagovima.
Kvaka je da tagove postavljaju korisnici pa ako se nekome ne da onda tagovi koji vrijede nedostaju.
S druge strane 90% tagova je besmisleno i beskorisno, npr "roadkill". Wink
Dobro, možda netko tvarno želi gledati sve filmove s tim unutra, ima nas svakakvih.
Na vrh
matija22 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj matija22 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2022 u 00:33
Znam da nije točno na IMDb-u pa ako tamo piše npr akcija i komedija  barem da se ovdje može staviti opcija komedija ili akcija opcija pa onda da izlista samo filmove koji su akcija a i da izlista one dodatne na IMDb-u na kojima  piše da su akcija i komedija uz to ili akcija, komedija i avantura naprimjer ili još nešto dodatno uz to ako tako piše na  IMDb-u, a pretraga je bila samo za npr komediju u opcijama.

Ažurirao matija22 - 13.Prosinac/Dec.2022 u 00:43
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2022 u 00:42
Ajd ovako.
Ako se ne varam, ti bi htio pregledati zadnje dodane titlove, jelda?
Bi li najpraktičnije rješenje bilo da uz naslov pišu žanrovi, ispod postera npr.?

Mislim da to ne bi trebalo biti teško izvedivo, a ne bi bilo loše odmah vidjeti da je nešto samo drama ili samo horor ako se iz slike (koja nekad nedostaje) ne da naslutiti.
Pričekajmo administraciju.
Na vrh
matija22 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj matija22 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2022 u 00:47
Pa recimo da,  ja vidim puno objava titlova po danu ,ali  ne znam kojeg su žanra jer to ne piše , a neda mi se stiskati za svakoga pa ih puno preskočim a možda je dobar film mada je i stari  ,pa sam mislio da bi barem bila neka opcija po žanrovima da mi bude lakše odabrati neki film.
Na vrh
matija22 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj matija22 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2022 u 00:52
Npr kako piše fps filma koji je tako da uz to piše i koji je žanr filma, znam da je ovo sa opcija u pretrazi teško izvodivo, ali ovo bi dosta pomoglo da pokraj fps piše i žanr filma i to bi bilo odlično.

Ažurirao matija22 - 13.Prosinac/Dec.2022 u 01:01
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2022 u 14:57
Koliko se ja razumijem, problem je sljedeći:

1. Ako ćemo uvesti posebno polje "žanr filma / serije" koje će korisnik ispunjavati pri uploadu titla, tko će to napraviti za ovih 265.441 titlova koji su trenutno u bazi? I jedno potpitanje: Što ako uploader odluči odabrati "horor", a na IMDb-u piše "triler"?

2. Ako bi se išlo na varijantu da se "žanr filma / serije" direktno povlači sa IMDb-a (a to mi je logičnije), onda nam samo treba neki junak koji to zna napraviti. Neka se javi Nikoli i problem riješen.

Kao i obično, ne pokušavam ubiti entuzijazam za poboljšanjem rada stranice / foruma nego iz iskustva znam da je put od ideje do realizacije dug, naporan i prepun iznenađenja.
Na vrh
matija22 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj matija22 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2022 u 19:24
Po meni je prijedlog zanimljiv jer bi bilo neko novo i korisno poboljšanje  i mislim da bi se posjetioci ovog sajta koji traže titlove obradovali da vide neki žanr nekog filma dok traže ili da vide odmah koji je žanr filma prije klikanja na titl. Što se tiće mogučnosti toga tu ne znam ništa kako neki progameri uređuju stranice ja sam samo prosječan  korisnik interneta. Možda je glupa tema ,jer ne znam ništa o programiranju neke stranice kako se to radi , ali sam nešto predložio možda je glupo ,a možda bi bilo korisno. Hvala. Doviđenja.
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2022 u 22:29
Bez brige, nije glupo.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.