Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja lista 300 najboljih horor filmova od 1972 - 2022
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Moja lista 300 najboljih horor filmova od 1972 - 2022

Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
Korisnik
Poruka
vladat View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vladat Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2023 u 14:36
Biće bubba2Sad trenutno pravim top 100 SF filmova, pa se nadam do kraja meseca da ću je završiti.
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2023 u 16:48
Originalno postovano od strane kjovo kjovo piše:

Black Raven

The Fly se na Wikipediji priznajem vodi kao sci fi horor prica,ne roman ,u pitanju je kratka prica ,ali tome ne pridajem bas nikakvog znacaja. Na sajtovima koji obradjuju sci fi ,se tretira kao Sci fi short story ili samo short story tako da je i to diskutabilno. Prporuka i tebi ,procitaj pa mi reci misljenje.

Nije bitno kako ga neki sajtovi vode, ta kratka priča je 1955/56 priznata kao naučnofantastični horor, 1957 je od odmah snimljen film, a 30 godina stiže posle svima poznati rimejk "Fly" (1986) a posle i "Fly 2". 

Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2023 u 17:38
Originalno postovano od strane vladat vladat piše:

8. The Cave, The Relic, The Burrowers, Split Second - nisam gledao, niti ću.
9. Ravenous - Nisam gledao, možda pogledam.

-Ne razumem, imaš na svojoj listi Gwoemul Aka The host 
a ne bi pogledao Relic (1997).

-Relic (1997) - mutirano čudovište ubija ljude u muzeju-
-Ravenous - Obavezno pogledaj. 
-See No Evi - ako voliš filmove kao Teksaški masakr onda ćeš svariti i ovaj film.
- The Cave- čudovišta u pećini, nije kao Descent ali može se pogledati.
-The Burrowers- trebalo bi, dobara horor-western sa čudovištima, 
ali još nema prevod za blu ray pa ga za sad preskoči.

Split Second - OBAVEZNO (ako ti se dopao Predator 2 onda gledaj odmah)

Na vrh
vladat View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vladat Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2023 u 18:07
@Black_Raven Eh kad mi ovako lepo napišeš i sažvaćeš ukratko, ja prosto ne mogu da te odbijem Clap
Stavio sam sad sve da se skida. 

Ažurirao vladat - 23.Sijecanj/Jan.2023 u 18:26
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2023 u 21:54
Pratim diskusiju, ubacujem predloge (barem većinu pomenutih), u moju listu. Mnoge, čak i na neviđeno. Hvala svim diskutantima i predlagačima. Thumbs UpHeart
Na vrh
vladat View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vladat Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2023 u 23:41
titlovibend

Ažurirao vladat - 26.Sijecanj/Jan.2023 u 00:30
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2023 u 10:21
Black Raven ,nemoj da mislis da zelim u neku raspravu da ulazim cisto diskutujemo, gde je ona 1957 priznata kao naucnofantasticni horor,prvo izdanje bilo u Playboy magazinu i nigde se ne pominje kao horor prica.
It was published in the June 1957 issue of Playboy magazine. It appeared in SF The Year's Greatest Science-Fiction and Fantasy
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2023 u 11:30
Lik je na Letterboxd-u postavio listu od preko 28.000 horora. Neverovatno. Confused Confused Confused

Na vrh
vladat View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj vladat Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2023 u 11:51
Hm, verovatno ima neku skriptu, čisto sumnjam da je postavljao jedan po jedan.
Mislim siguran sam da nije postavljao jedan po jedan. To je išlo možda po 100 komada
odjednom, poredja po godini i ubacuje, red po red.
28 000 x 90 min prosek = 2 520 000 minuta = 42 000 sati zabave.
                                                                 Uzd7mp5.gif

Na vrh
BOBAH1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BOBAH1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2023 u 17:17

Ažurirao BOBAH1 - 29.Lipanj/Jun.2023 u 17:24
http://1917.gq/
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.