| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Problem sa Mozilla Firefox |
Odgovori
|
| Korisnik | |
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Problem sa Mozilla FirefoxObjavljeno: 31.Srpanj/Jul.2006 u 15:56 |
|
Od pre par dana,mi se, po otvaranju Firefox-a, pojavljuje ovaj ekran
![]() da li neko zna o čemu se ovde radi. Znači da napomenem: sigurno nije u pitanju bilo kakav virus, spyware ili sl. Takođe, Thunderbird radi odlično. Ni iz registry-ja ništa nije obrisano, jer se vraćanjem na stanje, kad je Firefox sigurno radio - ništa ne dobija. Probao sam ponovni instalaciju na drugoj lokaciji, ali je problem isti. Znam, mnogi će reći da deinstaliram program i ponovo ga instaliram. Ovo bih ostavio kao krajnju opciju, jer oni koji koriste Firefox znaju, da tu ima brdo ličnih podešavanja, plug-in-ova, skinova,... što bih ponovnom instalacijom izgubio. (možda neko znam kako da sačuvam postojeći izgled iako deinstaliram program??) Hvala unapred Ažurirao darije |
|
|
|
![]() |
|
deathangel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 01.Svibanj/May.2006 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 165 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2006 u 02:29 |
|
Ja sam juce imao problem sa firefoxom.Sam je obrisao kompletnr favorit stranice i sva podesavanja(ne znam zasto)pa sam ga deinstalirao i opet instal,pa podesavanja,pa oet trazenje i bokmarkovanje stranica jbg.
|
|
|
=SFF=Deathangel[SER]
Samo vas posmatram!
|
|
![]() |
|
slipknot03
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 15.Srpanj/Jul.2006 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 144 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2006 u 08:30 |
|
pa snimish si bookmarks uvijek... o.O
a ovaj problem je vjerovatno zbog "klanja" pluginova... vrlo moguche da je NErijeshiv, jer tu je problem u kodu programa.. neshto se pobrkalo s nechim.. (plugin sa original kodom) i sad ovo nemoze raditi kako treba.. jebga, brishi sve... i install manje pluginova.. instaliraj: FasterFox IE Tab VideoDownloader Adblock i ako igrash OGame, instaliraj FoxGame to je sve shto trebash.. =) |
|
|
"I'm the only one who can walk both worlds. I'm the Ghost Rider."
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |