Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam > Smješni i zanimljivi klipovi i slike
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Upload titlova
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Upload titlova

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
belam79 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj belam79 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Upload titlova
    Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2006 u 16:55
Nov sam ovde i potrebna mi je pomoc oko uploada titlova. Hvala unapred.

Ažurirao belam79
Na vrh
Tara Nicol Weyr View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tara Nicol Weyr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2006 u 17:01
I meni isto.
Dugo vec uzimam titlove sa ovog sajta i sad kad imam ja nekoliko novih ne mogu da ih uploadujem.
NAFTA ZA HRANU
Na vrh
skoda_emil View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skoda_emil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2006 u 19:51
Ni meni ne radi to
Na vrh
Babusnica View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Babusnica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2006 u 00:54
Titlove stavite u zip i saljite iskljucivo preko Internet Explorera....
ali negde i to nece
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skoda_emil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2006 u 01:21
Nece 
Na vrh
theacidwiz View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj theacidwiz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2006 u 10:55
mozda je problem ako saljete sa nekog lan-a koji ima router ispred sebe i nemate public ip adresu...
[IMG]http://img293.imageshack.us/img293/1476/theacidwizpr8.jpg">
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skoda_emil Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2006 u 11:28
Ne znam sto imam i sto nemam. Samo vidim da nemam tu opciju. Kako god napravio uvjek me program smatra guestom
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2006 u 18:27
To se narocito javlja kod onih koji imaju vise naloga....

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
darije1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2006 u 18:36
Vidi , ja imam dva i radi - sve NORMALNO!!

Ažurirao darije1
Za sad bez dobrog potpisa

Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2006 u 18:46
Ma ko da si.....vidim da je nalog kreiran pre  nekoliko sati, zapravo danas.

Tek ces videti ima li problema  ili ne, a nije ni isto imati dva naloga i desetak kao sto neko nanize.
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2006 u 18:49
Znaci, moze dva? 
Na vrh
damirm View Drop Down
Divx gost
Divx gost

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj damirm Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2006 u 22:03
Originalno postovano od strane BELI BELI piše:

a nije ni isto imati dva naloga i desetak kao sto neko nanize.

Desetak? Ma daj! Bio sam ih spreman nanizati i sezdeset, samo da dobijem upload! Ovaj mi je sesti. Obicno problem uploada rijesava administrator, ali ovdje ocito ne.
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2006 u 22:16
Cini mi se da je to ovde stvar srece.......

Schopenhauer
Na vrh
Mate Mišo Kova& View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mate Mišo Kova& Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2006 u 22:22
Ne ide to s novim nickom, i ja sam pokušao al' ništa. Probaj si napraviti novi profil na nekom drugom kompjuteru i ako ti tamo bude radio upload, logiraš se na svoj komp s tim nickom i lozinkom i sve funkcionira. Naravno, moraš koristiti Explorer i prije uploada staviti titlove u Zip (s RAR-om neće, barem meni).
But if I go to hell then I hope I burn well
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.