Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - TKo zeli zaraditi 50 kuna?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

TKo zeli zaraditi 50 kuna?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Dennis View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dennis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: TKo zeli zaraditi 50 kuna?
    Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2003 u 20:37
Dajem 50 kuna za titl za film TREASURE ISLAND. Ima li tko koga zanima ponuda? Mislim OZBILJNO!!! Hvala
Dennis
Na vrh
Kakaroto View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kakaroto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2003 u 20:58
Evo ako iko ima nek posalje adminu pa da zaradi za bar jos koji dan do smaknuca ove stranice, ako ima ko na engelskom pa cemo prevest ili ako ko zna druge jezike......
Na vrh
Diablo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Diablo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2003 u 21:16

Da li pod tim misliš na onaj stari film sa Charlton Hestonom u gl.ulozi

ili nešto sasvim drugo????

Na vrh
Dennis View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dennis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2003 u 22:02
Originalno postovano od strane Diablo Diablo piše:

Da li pod tim misliš na onaj stari film sa Charlton Hestonom u gl.ulozi

ili nešto sasvim drugo????

Dennis
Na vrh
Dennis View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dennis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2003 u 22:03
DA. Mislim da je to taj film. Jel imas titl ili ne. Vec godinu dana trazim taj titl ali bez uspjeha. JAvis mi jel imas? OK?
Dennis
Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Studeni/Nov.2003 u 19:42

Ako nekom treba taj titl neka mi ga nabavi na engleskom pa cu ga ja prevest a lovu lijepo daj adminu

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,180 sekundi.