| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Prevod za film "Day of the outlaw" |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bokachos pa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Pridružen: 26.Veljaca/Feb.2011 Lokacija: Nis Status: Offline Points: 2 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Prevod za film "Day of the outlaw"Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2022 u 11:03 |
|
Poštovani,
Dana 10.aprila o.g. na kanalau Pink Western emitovan je film Day Of The Outlaw. Kako sam prepozbao svoj prevod za ovaj film, koji sam vam dostavio još 07.marta 2011.god. imam sledeća pitanja. - Da li ste vi televiziji Pink ustupili ovaj prevod, ili je to mogao bilo ko da dostavi od 1.563 korisnika koji su skinuli ovaj titl? - Da li su naši prevodi zaštićeni od komercijalnih upotreba pojednih televizija koji tokom emitovanja filmova ubacuju komercijalne reklame koje debelo naplaćuju? - Šta vi činite da ne dođe do ovih zloupotreba i da li uošte nešto činite kako bi zaštitili naše prevode koje vam potpuno besplatno i sa zadovoljstvom dostavljamo, kako bi jedan širi krug gledaoca to mogao da prati u kućnoj varijanti? - Ovo nije prvi put da prepozbnajem svoje prevode i ako već idu na nekom televizijskom kanalu, onda bilo korektno da na kraju stoji i ime onoga koji je film preveo. S poštovanjem, Bokachos Pa
|
|
![]() |
|
LjubicaSP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Moderator
upir translator Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Online Points: 51204 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2022 u 12:38 |
|
Mnogi od nas su prepoznali svoje titlove na raznim TV kanalima. Mi svoje prevode ustupamo samo svojim korisnicima i nemamo nikakve ugovore ili dogovore sa bilo kojom TV kućom ili prevodilačkom agencijom, niti imamo načina da se zaštitimo od takvih zloupotreba. Nažalost, takve stvari se dešavaju i mnogo puta je bilo govora o tome. Jedino možemo je da sprečimo da neko na našem sajtu prisvaja prevode kolega. Sve ostalo je izvan naših moći, pa možemo samo da konstatujemo da je krajnje nepošteno i to je sve. A TV Pink i ostale ne mogu da tuže ni za daleko ozbiljnije stvari. |
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |