| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Problem sa citanjem nasih slova!? |
Odgovori
|
| Korisnik | |
intel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 15.Srpanj/Jul.2006 Lokacija: Denmark Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Problem sa citanjem nasih slova!?Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2006 u 04:52 |
|
Sigurno ste imali slican problem
Mozda se o tome i govorilo o ovoj temi na forumu, ali jednostavno nisam imao vremena da procitam sve.. tako da sam odlucio da otvorim novi topic... Naime.. prilikom citanja titlova na nasem jeziku imam problem sa nasim slovima kao sto su čćľđą umjesto njih se obicno pojave neka druga slova cudnih izgleda... Pa vas ja sada pitam jel zna mozda neko kako mogu otkloniti ovaj problem?? da li postoji mozda neki codecs, program, ili mozda neki drugi fazon pomocu kojeg bih mogao rjesiti ovo....?? Hvala svima unaprijed!!! |
|
|
Dr. za probleme!!! :)
|
|
![]() |
|
T---REX
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 15.Srpanj/Jul.2006 Lokacija: Dobrodol Status: Offline Points: 32 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2006 u 04:55 |
|
po defaultu mnogi playeri su podešeni da titlovi budu u western formatu ;probaj otići u setup playera i pstavi font na central europe......
|
|
![]() |
|
pejafor3
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2006 u 14:03 |
|
Evo dajem ti jos hiljadu odgovora kao T-rex. Znaci u svom programu za gledanje filmova imas neglde opcije,,,,,,,, onda nadjes subtitles, pa imas opciju da biras font sa kojim ce ti se prikazivati film e tu izaberes opciju central european i sve ce ti biti u redu. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |