| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
George Clarke's Amazing Spaces (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: George Clarke's Amazing Spaces (2012)Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2013 u 18:52 |
|
George Clarke's Amazing Spaces (2012) ![]() Žanr: Dokumentarni Jezik: Engleski Država: Velika Britanija Trajanje: 1 sezona, 7 epizoda George Clarke ... Narrator, Presenter Svaka je epizoda ove britanske serije tematski podijeljena na izazove mikrogradnje s kojima se arhitekt George suočava u sklopu svog vlastitog projekta. Od ishođenja dozvola do maksimalnog iskorištavanja prostora. Epizode su pune rizika, genijalnih rješenja i ekscentričnih likova. Revolucija u uređenju malih prostora je počela! Arhitekt George Clarke istražuje nevjerojatne načine na koje ljudi iskorištavaju male prostore. Putuje zemljom u potrazi za nevjerojatnim mikrogradnjama i ljudima koji se njima bave. Cilj im je maksimalno iskoristiti svaki četvorni centimetar prostora u svom domu ili vrtu. George otkriva da u svijetu mikrodizajna veličina nije bitna. Upoznat će ljude koji si uređuju životni prostor na najneobičnijim mjestima: od zahoda koji više nisu u uporabi do brodskih kontejnera, od prikolica za konje do čudesno opremljenih kampera. No George nije tek pasivan promatrač. Za samo 300 funta kupio je otrcanu, staru kamp-prikolicu iz 1970-ih i nada se da će je u samo tri mjeseca preurediti u jedan od najnevjerojatnijih malih prostora koje ste ikad vidjeli. TITLOVI izvor.inter.okr. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |