| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Gabrielle (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Gabrielle (2013)Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2014 u 21:58 |
|
Gabrielle (2013) ![]() Žanr: Drama, Muzika, Romansa Trajanje: 104 min Država: Kanada Jezik: Francuski, Engleski Režija: Louise Archambault Scenario: Louise Archambault, Valérie Beaugrand-Champagne Uloge: Gabrielle Marion-Rivard ... Gabrielle Alexandre Landry ... Martin Mélissa Désormeaux-Poulin ... Sophie Vincent-Guillaume Otis ... Remi Benoît Gouin ... Laurent Muzički nadarena, ali ometena u razvoju (Williams sindrom), Gabrijela živi u zajedničkom domu sa još četiri odrasle osobe sa sličnim hendikepom. Kao i sve mlade žene i Gabrijela želi svoju nezavisnost, ali njena situacija je izuzetna. Kada se zaljubi u mladića sa istim sindromom kojeg je srela u svom horu, i njena i njegova porodica, kao i njihovi socijalni radnici su uzbunjeni situacijom: mogu li ovo dvoje da su upuste u odnos odraslih ljudi? Kada pored svega toga i Gabrijelina voljena sestra odluči da ode u Indiju, Gabrijelin svet je u opasnosti da se sruši. Ali sa tvrdoglavom hrabrošću i životnim elanom, Gabrijela uspeva da se izbori za svoju slobodu... Prevod uradio kvrle Ažurirao bojan969 - 19.Srpanj/Jul.2014 u 22:03 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2014 u 21:26 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
kvrle
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
Pridružen: 25.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1711 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2014 u 08:47 |
|
Kneginjo, jedno veliko hvala i tebi što svaki novi prevod ispratiš zahvalnicom. ![]() ![]() ![]() Takođe, zahvaljujem se i bojanu969 na njegim prikazima filmova u Temi. ![]() |
|
It's better to burn out, than to fade away!
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |