Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - FreeMem Professional
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

FreeMem Professional

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: FreeMem Professional
    Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2006 u 02:49
Postoji dosta programa "čišćenje"/ pražnjenje RAM memorije, ali mislim (iz ličnog iskustva) da je ovaj najbolji... Bez obzira što imam sasvim dovoljno RAM-a ( bar za sada), iz navike imam ovaj program i u svakom trenutku znam sa kolikom količinom MB raspolažem... Uz odgovarajuće podešavanje, brinuće o vašem RAM-u na najbolji mogući način...
FreeMem Professional
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2006 u 03:12

hvala

Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2006 u 11:00
Ja preferiram FreeRAM XP pro, mali programčić, a posao obavlja besprijekorno!
Ne znam darije jesi li ga probao, ali ja sam isto promjenio hrpu tih programa, ali ovaj mi je sigurno najbolji...
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2006 u 11:05
Ali ovakvi programčići su uvijek dobro došli, jer u svakom trenutku vidie vaše trenutno stanje memorije...ja isto raspolažem velikom količinom memorije (2gb), ali zanimljivo je da postoje programi koji doslovno jedu memoriju, tako kad radim u Adobe Premieru, a radim gotovo stalno, ostane mi samo 50 mb memorije...Doduše to je jedan od onih programa koji će uzet memorije koliko god imaš, bilo to 1bg ili 5gb, ali sve to govorim u kontekstu da je dobro znati koliko memorije imate na raspolaganju..
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2006 u 11:37
ne radi ovo što je uploadano...

Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2006 u 12:24

uh

a ja imam 256 MB

nego ovaj ocel ko okaciti serijal za ovaj program gore

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2006 u 12:46
Originalno postovano od strane Zlatkohead Zlatkohead piše:

ne radi ovo što je uploadano...

Sad sam proverio: radi definitivno...

Originalno postovano od strane komunjara komunjara piše:

nego ovaj ocel ko okaciti serijal za ovaj program gore

235612617935 , ali u onom .zip fajlu imaš i serijski broj...
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2006 u 13:35

uh sori

nisam vidio  

Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Rujan/Sep.2006 u 14:06
sad radi... prije nije 

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,164 sekundi.