Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Freelancers (2012) |
Odgovori |
Korisnik | |
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Online Points: 11282 |
Opcije posta
Thanks(0)
Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2012 u 23:16 |
Freelancers (2012)Žanr: akcija, krimi, drama
Režija: Jessy Terrero Jezik: engleski Uloge: Robert De Niro, Forest Whitaker, Dana Delany, 50 Cent, Michael McGrady... Premijera: 13. septembar 2012. godine Fifti Sent tumači sina ubijenog policajca koji nakon završene policijske akademije kreće očevim stopama, gde će sarađivati s očevim bivšim partnerom (De Niro) i grupom korumpiranih policajaca. IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1815708/ |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38970 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Drugi put danas, u vezi sa ovim naslovom, koristim reč "ne_loš"; ovog puta pričam o filmu (prim.aut. prvi put je upotrebih za prevod kolege cesarec85).
Kako se filmovi De Nira gledaju "pod obavezno", tako je i ovo došlo na red - odmah. Sasvim pristojan "krimić", doduše, sa pričom viđenom već hiljadu puta ali ok, šta sad. 50 cent u većem delu pristojno odradio ulogu glumca, dok za, pomenutog de Nira i Whitakera ne treba trošiti reči. Na početku filma o kome nisam imao predstavu o čemu se radi, pomislio sam da će biti još jedan u nizu na temu rasizma (bar tako mi se učinilo), no, na sreću nije. Držao mi je pažnju sve vreme iako poprilično plitak u nekim segmentima. Sve u svemu, lagano "štivo" i opuštajući film koji nije komedija. P.S. A da, ne zaslužuje baš 4 kao na IMDb-u. Ažurirao darije - 25.Kolovoz/Aug.2012 u 18:12 |
|
|
|
Odgovori | |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |