Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Free Rainer (2007) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
Kneginja ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator ![]() ![]() Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 15480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2014 u 01:01 |
Free Rainer (2007) ![]() IMDb Režija: Hans Weingartner Scenarij: Hans Weingartner, Katharina Held Žanr: Drama Jezik: Njemački Država: Austrija, Njemačka Trajanje: 130 min Moritz Bleibtreu ... Rainer Elsa Sophie Gambard ... Pegah Milan Peschel ... Phillip Gregor Bloéb ... Maiwald Tom Jahn ... Bernd Andreas Brandt ... Karl-Heinz Robert Viktor Minich ... Harry Ralf Knicker ... Sebastian Irshad Panjatan ... Gopal Simone Hanselmann ... Anna Doris Golpashin ... Showmoderatorin Peer Jäger ... Gründgens Us Conradi ... Frau Arnim Njemački televizijski producent Rainer je najgora vrsta producenta, čovjek kojem je dolar iznad svega i ne mari o duboko negativnim posljedicama njegovih programa na javnost. No, kada doživi fatalnu saobraćajnu nesreću, majstor eksploatacije malih ekrana doživi prosvjetljenje i odupre se zaglupljivanju ljudi sa djetinjastim emisijama, na način da odluči krivotvoriti podatke o gledanosti emisija, što će imati drastične posljedice u televizijskim programima i uređivačkoj politici. NAGRADE: Film je dobitnik 2 nagrade i 4 nominacije Prevod je uradio: a.žižak TITL |
|
![]() Sto me ne ubije... ide u moje memoare. |
|
![]() |
|
Stole Haringa ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 03.Veljaca/Feb.2017 Status: Offline Points: 58302 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zahvaljujem na opisu koji mi je uštedeo vreme. Film počinje žestoko i muški, uz Ramštajn i saobraćajku koja se ne zaboravlja. Ono što sledi bih opisao laganim razvodnjavanjem koje svoju kulminaciju ima na kraju. Glavni glumac Moric je ubedljiv kao čovek koji je doživeo metanoju, njegova metarmofoza izgleda spontana i pomalo smešna kad shvata posledice onog što je uradio. Izgleda naivno i vredno divljenja ne samo napuštanje dobro plaćenog posla, rasturanje braka i žrtvovanje celokupne imovine kojom je finansirao čudne "diverzante" koji su mi pomogli u njegovim diverzijama. Film je odličan i bio bi mnogo bolji da autor na kraju nije skrenuo u nepotrebnu i komprpmisersku komediju. Bilo kako bilo, ostao mi je u dobroj uspomeni zbog borbe glavnog junaka koji poput modernog Don Kihota juriša na vetrenjače.
|
|
![]() |
|
chiba ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() Pridružen: 24.Prosinac/Dec.2017 Status: Offline Points: 143 |
Odličan film.
|
|
![]() |
|
Stole Haringa ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 03.Veljaca/Feb.2017 Status: Offline Points: 58302 |
Dobar je Rajner u svojoj borbi protiv rijalitija i raznih kvizova koje od ljudi prave idiote koji bi samo da se blesave. To što zna kako sistem funkcioniše je samo pkus više. Moric je nemački glumac koga sam se najviše nagledao u ovom milenijumu.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |