| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
FoxLingo toolbar |
Odgovori
|
| Korisnik | |
suadnovic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Banned user
Pridružen: 29.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Niš Status: Offline Points: 837 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: FoxLingo toolbarObjavljeno: 29.Srpanj/Jul.2009 u 23:29 |
|
Nisam do sada imao nikakvih problema sa addonom FoxLingo. No pri pokušaju da ga uključim, pri čekiranoj opciji za njega, u FF-u dobijam prazan toolbar
![]() Ima li neko ideju šta je sad otišlo do đavola? (reinstalacija Firefox-a i FoxLinga nije pomogla) P.S. Bio je postavljen photobucet link za thumbnail, neznam zašto nije prihvaćen. Uzgred, taj toolbar izgleda ovako ![]() a umesto njega kod mene (gornja slika) je prazna traka. Ažurirao suadnovic - 30.Srpanj/Jul.2009 u 01:28 |
|
![]() |
|
Dr Dragan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Доца Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: Рача-Крагујевац Status: Offline Points: 4334 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2009 u 23:35 |
|
|
![]() |
|
suadnovic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Pridružen: 29.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Niš Status: Offline Points: 837 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2009 u 09:52 |
|
Sa problemom sam upoznao i autora addon-a, stvar je u razvitku, a po njegovom savetu kreirao sam novi profil u FF-u, instalirao u njemu ponovo FoxLingo, i sad je u njemu sa FoxLingom sve u redu
![]() Imam negde i debug istorijat ovoga koji je poslat autoru, a po svoj prilici "kolje" me neki drugi addon. Još samo da napomenem da na Mozilla-inoj stranici stoji obaveštenje da su Adobe Flash i Adobe Reader plugini ranjivi i da ih treba onemogućiti u FF-u. Još kad bih znao kako da ih onemogućim u starom profilu...u pregledu plugina vidim samo Adobe Acrobat 9.1.0.163 Adobe PDF Plug-in, i disable na njega nije rešio problem. Ažurirao suadnovic - 30.Srpanj/Jul.2009 u 09:56 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |