| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Foxfire (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Foxfire (2012)Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2014 u 14:05 |
|
Foxfire (2012) ![]() IMDb Režija: Laurent Cantet Scenarij: Laurent Cantet, Robin Campillo Žanr: Krimi, Drama Jezik: Engleski Država: Francuska, Kanada Trajanje: 143 min Ali Liebert ... Muriel Orvis Michelle Nolden ... Well to do lady Tamara Hope Catherine Disher ... Mrs. O'Hagan Kent Nolan ... Viscount Raven Adamson ... Legs Trish Rainone ... Passerby David Patrick Green ... Jerry Brandon McGibbon ... Ab Sadovsky Matthew Deslippe ... Det. Morris Ian Matthews ... Mr. Buttinger Film je snimljen prema romanu američke spisateljice Joyce Carol Oates. Godine 1955. u malom gradu Sjedinjenih Američkih Država, nekoliko tinejdžerica osniva sestrinsku skupinu: bandu Foxfire, tajno žensko društvo čije se članice prepoznaju po tetovaži plamena na ramenu. Članice skupine nastoje ostvariti svoj nemogući san, koji je nastao kao reakcija na konstantno ponižavanje i diskriminaciju zbog činjenice da su žene, i to iz radničke klase: živjeti u skladu s vlastitim pravilima i zakonima, usprkos svemu. Međutim, cijena takve slobode ipak postoji. Prevod je uradio: muxmer TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |