Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Spam, spam i samo spam
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - forumfilmovi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

forumfilmovi

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2009 u 00:04
To ti je dovoljno, onda, prevedi nešto, šta čekaš :D
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2009 u 00:25
Originalno postovano od strane silvyyy silvyyy piše:

Ne vidim ja to, nisam u translatorima (chizs krajst, ovo mi je jednako sa onom 'sadrzi moderatore' :) )

Uostalom, koji moji prevodioci, meni nema foruma :D Sad sam samo slucajni prolaznik :)

A jel poznaješ onog našeg člana u Translator grupi Forum Filmovi? On mi reče da se znate.
Na vrh
silvyyy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silvyyy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2009 u 00:46
Originalno postovano od strane bubba ho-tep bubba ho-tep piše:

To ti je dovoljno, onda, prevedi nešto, šta čekaš :D

Onako, na slepo, bez filma, a s' obzirom da nemam ni eng titlove, mogu samo da improvizujem... Jel' moze da pisem o igranju u pesku, Barbara Streisand vs. Cloverfield, uz background love story; Barbie, after joining military forces, dumped Ken 'cause he wasn't into s/m?
Ili kao u The Last Winter, sklopim neku pricu u stilu Putopisi jednog alkoholicara na acidu, tako do poslednjih 3 min. filma, a onda odjednom iskoci godzila...

Originalno postovano od strane darije darije piše:

[QUOTE=silvyyy]Ne vidim ja to, nisam u translatorima (chizs krajst, ovo mi je A jel poznaješ onog našeg člana u Translator grupi Forum Filmovi? On mi reče da se znate.

Ma, pusti... Izdajnik. Ostavio me pre neko vece, nikako da se oporavim Cry
Kao, otisao u sumu da se trazi, poboljsa i tako to, a ja ga volela i defektnog Cry
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2009 u 00:55
Titlovi su ovdje:

Engleski titlovi za sve filmove iz Godzilla kolekcije:

http://www.divx-titlovi.com/co-yu/divx-subtitles/download/godzilla_collection/76984.aspx

Sad više nema mjesta izlikama, radi!LOL
Na vrh
silvyyy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silvyyy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2009 u 01:07
A taman za malo da me zahvati inspiracija :D

Bas si divan, bubba :) Sad jos samo da ih skines sve umesto mene i da ti se zahvalim :)
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2009 u 01:11
svi su na cinemageddonu, a ima i rapidshare ako treba na pm
cas posla
Na vrh
silvyyy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silvyyy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2009 u 01:24
Necu sa cga to da skidam, rekoh, moram prvo da pogledam sta imam vec, ja sam to sve nesto glupo upisivala, za par nisam znala koji su, moram diskove da ubacijem Dead
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2009 u 01:34
nitko te ne prisililjava os

Osim mene, buahahahaha
Na vrh
silvyyy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silvyyy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2009 u 01:54
Neiskusno, bubba :)

A cekaj, sta ono samo za 720p? Nemam ja to. Jel moze rip? Mada, moze valjda da se prilagodi?
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2009 u 02:10
univerzalni su :)
Na vrh
silvyyy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silvyyy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2009 u 02:27
Onda moze, uplasih se za trenutak da su samo za privilegovane :)
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2009 u 02:31
mala, nedostajalo mi je ovo :)
Na vrh
silvyyy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silvyyy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2009 u 02:39
Pa, nije valjda da su ovde sve cutljive? :D

Ti si pobegao :(
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2009 u 02:44
ove tu samo vrebaju iz prikrajka, nista od akcije

E da, podsjetila si me: "otiso si, sarmu probo niiisiiiiiii" :)
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2009 u 02:53
I ode ovo lagano u spam... podforum!
Na vrh
Lucky_Mkd View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lucky_Mkd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2009 u 02:55
pa kako jas neznma za ovaj forum Angry jedvaj cekam da se registriramWink
Na vrh
silvyyy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silvyyy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2009 u 03:03
Ja se nadam vrrrrrrrrrrrrrrrrlo uskoro, jer ako potraje, prelazim na drogu kao relativno prikladnu zamenu Cry

Originalno postovano od strane bubba ho-tep bubba ho-tep piše:

ove tu samo vrebaju iz prikrajka, nista od akcije

E da, podsjetila si me: "otiso si, sarmu probo niiisiiiiiii" :)

Sramezljive, treba ti da preuzmes neku inicijativu, kola, pare, kajla tokom letnje sezone... Odma ce da padne topljenje :D

Ti to nagovestavas nesto? Ne kuvam ja... Ja mogu da ti pevam Otis'o si, parce pizze prob'o nisi. Mada i ona Rastavi' nas semafor moze da prodje u ovom slucaju :D

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Travanj/Apr.2009 u 03:14

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.