| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Vivo (2021) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Danis88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Vivo (2021)Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2021 u 18:29 |
|
Nije nimalo los film. Odlican animiran film, ko voli animirane filmove neka pogleda
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2021 u 19:45 |
|
Ja obožavam animirane - ako su označeni sa 15+ i ako nisu Diznijevi razni retardo (i retardinjo). Ako su za mlađe od 15 kao ovaj gornji, to sve preskačem osim ako me ne nagovoriš. A napisao si toliko da me to teško može nagovoriti - ispada da sadržaja nema pa nemaš šta ni napisati. Evo za primjer, mogao si reći da je Gloria Estefan posudila glas jednom liku, to je već plus. Sad samo dodaj još malo informacija, može komotno i koji blagi spoiler da me namami.
![]() |
|
![]() |
|
Danis88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2021 u 20:09 |
|
@hoxer Ove godine netflix zasad izbacio wish dragon, the mitchells vs the machines i treci vivo. Od ta tri, vivo najbolji
jeste za 15. god ali je dobar, kome je dobar luca pixarov, i ovaj je... ima previse pjevanja u filmu kao 80% animiranih... dobar je
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |