Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - 6600gt galaxy problemi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

6600gt galaxy problemi

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
tekla View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tekla Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: 6600gt galaxy problemi
    Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2006 u 10:59
Grafička mi dok igram nfs mv proizvodi zvuk kao da ventilator para od ono oko njega. to zvuči nešto kao krrrkkkrrkkrrrkkr. to mi se pojavljiva u svim igrama. ja i moj frend smo otvorili komp, i gledali rad ventilatora, i ne izgleda da para (previše). šta da radim?
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2006 u 15:14
stavi 100eura na nju i baci kroz prozor
Na vrh
nikica008 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikica008 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2006 u 15:35
bolje stavi 500 eura i posalji mi je postom
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2006 u 15:55
Stavi WD-a
Na vrh
Mad Mike View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mad Mike Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2006 u 22:38
A savjeti su vam originalni.

Ako ima garanciju vozi na servis. Neki grafički procesori znaju "propjevat" zbog prevelike temp. A može biti da zuje zavojnice.
Na vrh
tekla View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tekla Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2006 u 21:01

Riješio sam problem.bilo je do napajanja.

Drugi put gledaj datum.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.