Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sledeće godine slasher
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sledeće godine slasher   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Sledeće godine slasher
    Objavljeno: 14.Svibanj/May.2021 u 16:10
Još jedan besmisleni, bespotrebni i blesavi rimejk/ribut/sikvel.
SyFy-u je bilo najbitnije otkazati Blood Drive i Deadly Class odmah nakon prve sezone tako da pare mogu spiskati na jedno veliko ništa.
Na vrh
KrazyM View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KrazyM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2021 u 16:41
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

SyFy-u je bilo najbitnije otkazati Blood Drive i Deadly Class odmah
nakon prve sezone tako da pare mogu spiskati na jedno veliko ništa.

Ako u nekom žanru možeš stvoriti apsolutno sve što poželiš, to je horor i bilo koji njegov podžanr. Samo uključi kreativnost, ali ovo izgleda jako nemaštovito i nezanimljivo (meni). Za Blood Drive SyFy-u nikad neću oprostiti.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Svibanj/May.2021 u 17:20
Ja se neću složiti po običaju. Wink

Ako se mene pita jedini žanr koji kroz podžanrove može izvesti bilo što, a da to ne ispadne ajme majko kombinacija je timeloop.
Naravno ako onaj tko se drzne kombinirati zna što radi.

Reći ćeš mi na ovo da ne pričam svašta jer imdb ne prihvaća timeloop kao žanr.
To je problem tog sajta, ne naš.
Samo nek oni glumataju da nešto ne postoji, imat će se kad ispričavati. Evil Smile

Bio u pravu ti ili ja, a možda smo obojica jer kad gledaš biti zarobljen u timeloop je horor samo po sebi, džaba nam sve.
Nema koristi, većina smatra da jedini "žanr" u kojem možeš sve što poželiš je "prema istinitom događaju" i imaju alergiju na sve što nije to. Dead
Na vrh
KrazyM View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KrazyM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Svibanj/May.2021 u 09:25
Slažem se da je timeloop horor sam po sebi, ali ako ga se navodi kao žanr negdje, potencijalan je spoiler u kojem smjeru bi radnja mogla teći (Dr. Strange i The Endless ako se dobro sjećam). Tako da se i slažem i ne slažem ;)
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Svibanj/May.2021 u 14:14
Originalno postovano od strane KrazyM KrazyM piše:

Dr. Strange i The Endless ako se dobro sjećam
Tako je, ali nisu i jedini iako ih ima jako malo u odnosu na ostale žanrove (ukupno niti 60 u povijesti filma).

Pa osim njih evo još neki vrijedni gledanja iako nisu prevedeni:

Potpuni popis filmova s timeloopom na internetu ne postoji, svi su djelomični.
Zasad. Bit će.

Ažurirao JoxerTM - 18.Svibanj/May.2021 u 14:20
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Svibanj/May.2021 u 14:31
The definitive guide to midnight time loop cinema, by Dr Joxer J. Nobiopiclove. 😊

To će se čitati. 🙂

*Midnight mi je zvučalo milo, ponoćne projekcije itsl.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Svibanj/May.2021 u 14:44
Nemoj čitati nego krenni gledati. Smile

Ne namjeravam ići u velike detalje, bitno je da su tu svi naslovi koje su druge liste preskočile npr. nedavni kineski Time Cage koji još moram pronaći i pogledati.

Ali i da su izbačeni naslovi s tih drugih popisa koji uopće se spadaju u timeloop žanr.
Primer gradi teoriju i praksu timeloop stroja, ali nije u pitanju filmski timeloop.
The Incident i Dead End su spaceloop, nisu timeloop.
Wink

Ažurirao JoxerTM - 18.Svibanj/May.2021 u 14:50
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Svibanj/May.2021 u 14:49
"Primer" je film koji nisam ič razumeo. Jeste, mogu krstariti bespućem neta i naći milion teza, no sam za sebe nisam imao blagog pojma šta se kog đavola tamo dešava, time loop nije svakako, put kroz vreme/dimenzije i nekako, valjda...mada ko da zna? 😄

Gledah prilično toga. Prošle sedmice baš probah ponovo 2:22 i opet mi nije išlo.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Svibanj/May.2021 u 14:55
Primer sam već komentirao bio tu na sajtu pa da se ne ponavljam:

2:22 mi je na čekanju, ne stignem, nije jedini koji i dalje "smrdi". Wink
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,320 sekundi.