Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - El rey de la montaña (2007)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

El rey de la montaña (2007)

El rey de la montaña

El rey de la montaña (2007)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

El rey de la montaña

Godina:

2007

Žanr:

triler

Trajanje:

90 min

Režija:

Gonzalo López-Gallego

Scenarij:

Gonzalo López-Gallego
, Javier Gullón

Glavne uloge:

Pablo Menasanch
  >  Guardia Joven
Leonardo Sbaraglia
  >  Quim
Francisco Olmo
  >  Guardia Mayor
Manuel Sánchez Ramos
  >  Empleado Gasolinera
María Valverde
  >  Bea
Michael De La Torre
  >  Quim - English Language Dubbing
Andrés Juste
  >  Hermano Mayor
Thomas Riordan
  >  Hermano Menor

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: El rey de la montaña (2007)
    Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2021 u 17:08
Odlican film
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2021 u 17:41
E pa ni meni se ne piše zašto nešto mislim pa evo.
Očajno loš film.

Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2021 u 19:52
Iskreno mislim da film nisi ni pogledao nego pratis narod koji ostavlja komentare
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2021 u 22:05
Adrenalinski triler sa pomalo smandrljanom završnicom. Ne spada u sam vrh žanra, što se Španaca tiče, ali nije ni toliko loš.

Ažurirao bgvracar - 20.Veljaca/Feb.2021 u 22:14
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2022 u 10:47
Meni mahom zanimljiv filmić koji nagrađuje strpljenje gledaoca, govori nam o tipu, Quim-u, koji je nekim svojim (za sam film potpuno nebitnim) poslom na dužoj vožnji kroz kakve španske zabiti. Staje na pumpi da bi dopunio gorivo, slučajno primetivši miličicu sa kojom, je li, ima "momenat", i ta njihova međusobna privlačnost eksplodira u vidu interesantnog seksa u toaletu. No ona odmah potom nestaje, zajedno sa Quimovim novčanikom. Zabrinut, on kreće da se vozika po lokalnim goletima ne bi li pronašao misterioznu miličicu, no ono na šta nailazi su fijuci metaka, probušena guma i početak košmara u ovoj bestragiji. Ubrzo uviđa da je zapravo plen u kakvom brutalnom lovu, i tu počinje Quimova borba za preživljavanje. On tu susreće i misterioznu devojku sa početka, no zajedno su samo još upadljivija meta misterioznim progoniteljima i neće proći dugo dok u sred ove bizarne igre ne krenu da padaju mrtvi i slućajno upleteni ljudi koje sreću.

Sam tok a i ritam filma imaju svojih uspona i padova, no itekako drže pažnju i svakako nas vode u finale filma nad kojim se možemo pomalo i zamisliti. Ima i boljih na temu, no meni ipak ok film 

Maria Valverde je jedno milo sVrce inlove
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,563 sekundi.