Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moj prvi post pozdrav svima iz ex-yu
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

moj prvi post pozdrav svima iz ex-yu

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
milos31 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj milos31 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: moj prvi post pozdrav svima iz ex-yu
    Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2006 u 20:36

pozdrav svima na ovom SPECIJALNOM forumu,

vrlo mi je drao sto sam ovde member. Naime ja najvise skidam muziku mp3. rar

i muzicke koncerte preko e-mule - do sada sam svukao puno ska (79-81) i

R'n'B i Rockabilly muzike. Mislim da se e-mule pokazao sjajno za muziku.

Osim toga ponekad imam porudzbine za specijalne naslove filmova, ali kada

skinem subtitle on kasni ... i engleski i ex-yu

Naime ja imam permanentni adsl 256/56 internet koji je operativan 24h

dnevno - ukoliko nema problema kod provajdera....

Ko ima vremena molio bi da mi odgovorite na nekoliko pitanja:

1.Gde su najbolji rezultati za skidanje filmova - ne najnovijih nego arhive iz

50ih,60-ih,70-ih godina........?

2.Koji program se koristi i gde je najbrzi protok....

(eMule,dc++,torrent? e ovo neznam - pominje se nekakav seeder?)

- mozda neka redirekcija za ovo seeder sta , kako.....

3.shvatio sam da u ovom share sistemu i ja treba da sa svog hdd-a pustim

onoliko kolko skinem a mozda i vise (300 gb fast ATA 16mb cache u masini)

4.e sad i kad nadjem subtitle kako se radi edit da ne kasni (file extenzija =

txt.srt,sub..)

Eto toliko za sada nadam se da vas nisam previse zadrzao....

Hvala unapred i nastavite dalje

pozdrav

Na vrh
duke_of_earl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Jedi knight

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duke_of_earl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2006 u 21:05
pozdraw i tebi

-sto se titlova tice najbolje ti ih je podesit u Subtitle Workshopu. program je vrlo jednostavan i ugadjanje titla u njemu ti nece oduzet previse vremena. ak ti nest nije jasno program ima vrlo iscrpan help pa si tamo pogledaj. osim toga ta je tema puno puta obradjivana tu na forumu pa pogledaj malo i starije teme.
-po meni najbolje ti je skidat starije filmove preko torrenta. brzina veze koju imas ti nema veze jer takvi filmovi u 90% slucajeva idu jaaako sporo radi malog broja seedera koji su najvjerovatnije kod sebe ogranicili brzinu uploada.stoga budi spreman i na to da ti se neki filmovi skidaju i preko mjesec dana.
torrent client koji ja koristim je BitComet i zadovoljan sam njime
emule je ok za muziku i pokoji program, al za filmove je koma teska:(

na ovim sajtovima mos naci torrente za stare filmove:

http://www.demonoid.com
http://www.torrentspy.com/
http://www.archive.org/details/feature_films
http://torrentfreak.com/legal-movies-organized/

EnJoy!
-All my life I wanted a computer,now I want my life back!

-A day without sex is a day wasted.
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2006 u 21:52
http://btjunkie.org/
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2006 u 22:52
Dobrodošao, Miloše.
Uživaj
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2006 u 11:12
to je isto murjak, on oplanira kao spijun uci u nase redove tako da se pravi da skida i sta ja znam, a kasnije ce nas sve uhititi  paranoja, previse 24
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2006 u 17:07
speedy, ja mislim da sem murije ni nema nikog na ovom forumu 
Na vrh
klaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2006 u 10:19

Pozdrav Milose.

Ja recimo koristim BitLord. Veoma je jednostavan (kad bolje razmislim nema sta ni da se steluje-samo instal)

On koristi Torrent fajkl za download. Naj bolje sajtove za njih ces naci na http://www.torrents.to/ samo ukucas naziv filma (gore) a ispod u padajucem meniju imas gomilu (oko 13) sajtova na kojima vrsis pretragu.

Sad. Sto se tice starijih filmova. Po mom iskustvu, tesko ces se zadovoljiti torrentima. Ako vec imas ADSL mislim da ti je bolja varijanta sa E-Mule-om (naravno opet moje misli-sto ne mora da znaci da ce se drugi sloziti sa tim).

Za prevode (koje ces na ovom forumu nabaviti ako se dovoljno uvuces u bulju nekim pojedincima koji drze monopol) (shala naravno..mada..ima tu necega..) najbolje resenje ti je Subtitle Workshop (lak brz a jednostavan do bola)

I da...za kraj.

Ako si pandurska Pi.ka i ispostavi se da je speedy bio u pravu...Mozes da nam ga ... a ako nisi.....

DOBRO DOSAO!!

12.Zabranjen je uplaod titlova koji u imenu sadrže PREVEDITE ili MOLIM PREVOD kao i titlovi koji su na kineskom, japanskom i drugim egzotičnim jezicima. Takodje i zahtevanje da neko prevodi za vas

Na vrh
milos31 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj milos31 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2006 u 11:07

hvala vam svima na odgoviorima

Bogu hvala pandur nisam

Ovde ima pandura?Mislim da oni nisu dovoljno pametni da se bave sa

ovom oblascu

Na vrh
klaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2006 u 11:09

EEEEEEeeee..... Ne znas ti braaaaleeeee...

Nisu sa ovih prostora. U stvari jesu ali su se skolovali u inostranstvu. Da,da.

12.Zabranjen je uplaod titlova koji u imenu sadrže PREVEDITE ili MOLIM PREVOD kao i titlovi koji su na kineskom, japanskom i drugim egzotičnim jezicima. Takodje i zahtevanje da neko prevodi za vas

Na vrh
apocalypse View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj apocalypse Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2006 u 11:37
dobrodosao :)

edonkey je krasan programcic

a sto se tice bittorenta, svi su valjda ok, ja koristim BitLord nekako mi odgovara

www.torrents.to

ti je odlicna stranica sa linkovima na skoro sve druge

a za nac stare filmove koristi www.imdb.com

i tako... pa uzivaj

peace
Sikke

Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2006 u 13:28
Kao da su svi zaboravili DC ++  ?????

Nego klaki je lepo rekla.....ako se ispostavi.....mislim sta reci?
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2006 u 21:17
Da svi zaboravljaju DC++, a tamo mozete naci najbolju
kolekciju filmova od 1894 kao npr. Edisonova produkcija
pa sve do danasnje produkcije, svih drzava i zanrova
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 10:03
yep dc++ je najbolji za stare i rare stvari, novije stvari skidam preko torrenta

i ovim putem se zahvaluuje kneginji, zna ona zasto hehehehe
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 11:23
A kad se skida preko DC++ jer ide isto sporo kao preko Emule?

Ažurirao Vedder

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 11:29
95% onoga sto skidas ide ispod 10kB/s

sve ovisi o tome koju upload vezu ima lik od kojega skidas i kooiko slotova ima tj koliko ljudi od njega trenutno skida

ali nakon nekoga vremena se naviknes, jednostavno stavis 20ak filmova/serija ili cega vec da skida i svaki dan kad se probudis imas po 5-6 filmova skinutih i opnda opet to nadopusnis sa skidanjem novih stvari tesko se naviknuti, meni je trebalo nekih mj dana ali sada mi je dc++ bolji od nevjerojtno brzih torrenata
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2006 u 11:33
Onda sacekace DC++ da ja kupim novi hard pa cu onda moci da stavim 10-20 filmova da mi se skidaju .

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.