Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trazim TOPAZ i jel netko snima...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Trazim TOPAZ i jel netko snima...

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Trazim TOPAZ i jel netko snima...
    Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2006 u 00:01
Na vrh
blackpantera84 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpantera84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2006 u 09:13
Ja snimam Columba ako te zanima...
http://www.crtanifilmovi.tk
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2006 u 09:17
odlicno, pa ti sve snimas 

s cega snimas? dvb-s, dvb-t ili preko tv kartice?
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpantera84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2006 u 09:30
s tv-kartice...
Snimim u dvd kvaliteti pa pretvorim u divx:
Rezolucija:384x288
Video Bitrate:1129 kbps
Audio Bitrate:64 kbps
Oko 620-650MB po epizodi
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2006 u 09:31
uff 

a dobro, bolje ista nego nista, samo snimaj pa cemo nabacit neku razmjenu, ja snimam princa iz bel-aira, mozda ti on bude trebao

PS: imas ICQ mozda?
Na vrh
nikica008 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikica008 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2006 u 15:23
topaz sam ja snimio dvd rekorderom
Na vrh
nikica008 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikica008 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2006 u 15:40
mogu ti i columba snimat ako oces
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2006 u 18:18
ja sam htio snimati... ali...

pa ću razbacit nekakvu razmjenu sa blackpantera84... može?
nije mi toliko važna kvaliteta...

al naravno razmjena kad sve epke završe...

pozzz

p.s. znači za par mjeseci

Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2006 u 18:44
Originalno postovano od strane speedy speedy piše:

odlicno, pa ti sve snimas 

s cega snimas? dvb-s, dvb-t ili preko tv kartice?

daj meni malo objasni(debil sam)

koe je razlika između dvb-s i dvb-t, i zar se i preko satelita i preko normalne antene ne snima s tv karticom?
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2006 u 18:46
ne

za obicnu antenu ili kablovsku ti treba tv kartica, to je analogni signal

dvb-s i dvb-t su digitalni i treba ti poseban recevier ili prci/usb kartica, ali dvb-t ide opreko obicne antene, ali to nije bitno
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2006 u 18:47
naravno, ne mozes isti kraticu/recevier za dvb-s i dvb-t, treba biti razliciti, iako mislim da ima onih all-in-one recevira, ali nisam siguran, nisam to istrazivao
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2006 u 18:48
aj super, i ja bi KOLUMBA, kad se sve snime kupujem
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2006 u 18:53
jesi naucio sta? 
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2006 u 18:55
nisam glup sam i odma zaboravljam stvari
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2006 u 18:56
jbg 
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2006 u 18:56
šta? zaboravio sam
Na vrh
vlado View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vlado Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Lipanj/Jun.2006 u 22:37
imate u BUG-u od ovog mjeseca temu broja o TV-karticama dosta dobro obrađenu posebno po tipovima Analogne,Digitalne i kombinirane pa ako se neko ima pristup besplatnom primjerku svakako se isplati pogledati a 
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2006 u 00:27
kako ću imati pristup besplatnom primjerku?
Na vrh
nikica008 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikica008 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2006 u 08:25
pa dodjes na kiosk i uzmes besplatno 
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpantera84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2006 u 08:42
Pa imaš obično u knjižnicama besplatno za pogledat...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.