Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Matrix Revolutions evo vam link za emule
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Matrix Revolutions evo vam link za emule

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Matrix Revolutions evo vam link za emule
    Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2003 u 15:12
ljudi moji naso sam ga na internetu i poceo ga skidat prije 3 sata skino sam ukupno 200 mb dosad samo fazon je sto je na njemackom ali nema veze eto probajte treba vam emule instaliran otidjite na www.edonkey.nl odma na pocetnoj stranici imate link
Fission Maild
Na vrh
Kapetan Kuka View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2003 u 16:13

Meni sutra stiže na hardu SVCD sinh Gegman!!

Kapetan Kuka
Na vrh
dark_ice View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dark_ice Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2003 u 17:50

evo ja sam danas ujutro skinuo super verziju na engleskom. SVCD.TS-TCR, kvaliteta (i slike i zvuka) odlicna. pogledajte na www.vcdquality.com slikice iz filma....

-: iCe :-
Na vrh
Jure View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jure Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2003 u 22:19
Dajem deset divx cd-ova za ovaj film ali da engleska verzija jer bi gledajući njemačku ispalio na živce i nebi ništa shvatio, a titlove sigurno još nitko nema na hrvatskome. Ako se nitko neželi mjenjati kupio bi ga.
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2003 u 22:28
Da li postoji ovaj film i gdje DVD-rip kvalitete? Mislim znam da nema još dvda ali ona verzija kad se u donjem kutu pojavljuje Copyright... Kak se to zove?
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2003 u 22:31
Mislim da se svi još moramo strpiti dok ne dođe neka malo bolja kopija!!!
Kapetan Kuka
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2003 u 22:58
ja isto kao i jure djem 10 filmova ili kupujem
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2003 u 23:25
Dečki mislim da kopije u idući 30 dana ne vrijede toliko!!!
Kapetan Kuka
Na vrh
vjeverica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vjeverica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2003 u 10:31
AKO IMA NETKO DA SAM MU NAPRAVIO NEKU USLUGU(a neskromno mislim da ih ima dosta) NEKA MI SE JAVI AKO MI MOŽE POSLATI NOVOG MATRXA,PRESTAR SAM ZA KINO A LUD SAM ZA NJIM(molim samo sa dobrom slikom) 
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2003 u 15:02
ja sam vam reko jos samo treba audio stream na engleskom i sa virtual dubom imate dobar film
Fission Maild
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2003 u 15:20

Znaći da imaš isto što i svi na njemačkom!!!!

Kad si pisao bio je na engleskom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kapetan Kuka
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2003 u 19:09
Evo što znači kad ti netko da neki cd besplatno! Tad ti je "Učinio uslugu". Daj molim te. "Neka ljevica ne zna šta radi desnica!!"
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.