| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Devil All the Time (2020) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: The Devil All the Time (2020)Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2020 u 23:40 |
|
Opet je opis na sajtu katastrofa, iako je vremenski period kad se događa ispravno naveden. Ma mislim... Na kakvoj meti svećenika? Nije istina. Otprilike ću... U sred tadašnje visokocivilizirane Amerike (haha), ratni veteran oženi konobaricu dobrog srca, ali vrag će doći po svoje i debelo se naplatiti. Njihov sin Arvin morat će se prilagoditi izazovima te i takve civilizirane Amerike, jer među naoko običnim i jednostavnim ljudima posakrito obitava trulež i šljam umišljajući da su vukovi među ovcama, a najobičnija su gamad. Priča, kamera, zvuk, ambijenti, glumci, narator - sve je super. Previše super. Očigledno se puca na nominaciju za oskara. I to ne samo na najbolji film, išlo se i na glumačke oskare. Pa je Holland ovdje izvrsno odgulio mladića koji pokušava biti normalan u nenormalnim okolnostima, a Pattinson doslovno razvalio ulogu lukavog pedofila koji koristi naivnost i standarno ispodprosječnu inteligenciju amerikanaca. Glumački oskari možda i padnu, ali oskar za film? Ne bude. Jer cijelo vrijeme hoda po rubu podnošljivosti, usporen je do zla boga, skoro pa gore od sapunica. Unatoč velikoj mani s tempom, meni se film ipak jako sviđa. Preporuka za sve ukuse, samo ga nemojte krenuti gledati neispavani! Iako su djeca unutra, nije za djecu - upozoravam na vrijeme jer ima ljudi koji misle ako se djeca pojavljuju u filmu da je automatski za djecu. Ažurirao JoxerTM - 16.Rujan/Sep.2020 u 23:45 |
|
![]() |
|
Boxter7
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2020 u 21:30 |
|
Dobar film! Konačno nešto vredno gledanja u moru krtoga.
|
|
![]() |
|
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2020 u 00:32 |
|
Prijevod je uradila Ninaeva 👍
|
|
![]() |
|
Prckonja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2020 u 01:03 |
|
Odličan film. Ali nema šanse za nagrade jer u njemu nema nijednog crnca niti pedera. Upravo zato je osveženje za oči.
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2020 u 01:30 |
|
Znači oku je ugodan samo zato što nema crnca pedera, a umjesto toga je tu pop pedofil. ![]() Ima itekako šanse i bit će sigurno nominiran za nešto. Kriterij 2 od 4 koji se tiče manjina bilo koje vrste prilikom nominacija za oscara kreće tek od 2025-e. Kome smeta može se uvijek žaliti ovdje: https://www.uprava-vodovoda.com/ Ažurirao JoxerTM - 28.Rujan/Sep.2020 u 01:40 |
|
![]() |
|
Prckonja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Rujan/Sep.2020 u 23:00 |
|
E, da, reklo bi se da ima šanse za nagradu zbog popa pedofila, međutim, taj pop je dobio što je zaslužio, tako da sumnjam da će film biti nagrađen. Film je suviše pozitivan i normalan po starim kriterijumima normalnosti gde loši bivaju kažnjeni a dobri nagrađeni.
Novi kriterijumi za nagrade će biti prećutno primenjivani već sada jer rulja koja ih je nametnula još uvek je na ulicama.
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2020 u 00:46 |
U tome i jest štos. Film prikazuje, pisao sam odmah gore - civiliziranu Ameriku točno onakvu kakva jest i dan danas. U kojoj da ne znaš šta napraviš, završiš loše. A ako ne silom (rak ili ubod u vrat na primjer, pozitivni likovi), onda milom. Milom u smislu - pukom slučajnošću odlučiš odspavati u kombiju Charlsa Mansona. ![]() |
|
![]() |
|
Gewehr98
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Pridružen: 01.Prosinac/Dec.2017 Status: Offline Points: 1219 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2020 u 14:55 |
|
Možda jedan od retkih filmova novije holivudske produkcije koje ću ponoviti.
Odličan film, Holand napokon izlazi iz uloge Ajron Menovog "sina" i dokazuje da i on ume da glumi, Patinson/Petinson kriminalno dobar. Ostale sporedne uloge su takođe dobro iznesene. Ocena 8.9 / 10
![]() Ažurirao Gewehr98 - 29.Rujan/Sep.2020 u 15:01 |
|
![]() |
|
dzindzin16
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2020 u 18:35 |
|
Slazem se sa Jokserom da je film usporen i da odaje utisak da se nekako vuce lagano.Opet takva je prica a i zelja VLASNIKA filma za nekom nagradom, da sve ovo treba posmatrati malo dublje.Film jeste dobar i eto treba ga videti, bar zbog toga da se razjasni sta danasnje filmadzije smatraju dobrim radom i kanditatom za nagrade, sto opet nikako ne znaci da je ovaj uradak neko posebno i vanredno ostvarenje.Moj utisak rekoh a da mi se bas dopada, NE.Moglo je to i surovije i perverznije i konkretnije ali bi se u tom slucaju cenzura masila svojih makaza a i od nagrada, slabo sta bi bilo ako ih i bude.Ja sam ovde VIDEO Bil Skarsgara u prvom delu fima, kao najjaci lik a ovog Patisona dozivljavam kao glumca koji se zestoko trudi godinama da se skloni od onog vampira i te uloge al' sve sto je na silu, jalovo je.Hvala na prevodu
|
|
![]() |
|
sasa-stipisic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2020 u 20:19 |
|
Odličan film, volin ovakve filmove surove(realne) tematike, pravi primjer kvalitetne krimi drame. Gluma i atmosfera odlični
|
|
![]() |
|
DurmitoracŠljivo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2020 u 17:56 |
|
Ok je film , nisam baš ljubitelj ovakvih filmova , ali realnost je takva danas .
|
|
![]() |
|
bokidante
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2020 u 09:50 |
|
Konačno dobar film! Od mene 8/10
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77215 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Svibanj/May.2021 u 21:35 |
|
Sjajan, da li likovi, glumci, sam univerzum u kojem likovi životare i umiru, njihovi odnosi, ambijent...zbilja ne znam šta mi je više leglo. Definitivno film za ponoviti, što se ne dešava tako često danas.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77215 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Svibanj/May.2021 u 22:44 |
Ako misliš na samo finale, mislim da je dotični lik naveden u špici kao "hippie" 😄 nije svaki čupavi hipik u vagen kombiju Manson 😄...a i on sam nikoga nije npr ubio. Samo je, sudeći po onim sumanutim intervjuima, bio suviše opičen da bi se u njegovom društvu tek tako zaspalo (možda bi bilo i gore da ga se moralo slušati...zavisi u kojoj je fazi 😄). Ok je prošla ta vožnja, volim da verujem. Neću stavljati ovo pod spoiler jer zbilja to nije. |
|
![]() |
|
bgvracar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Svibanj/May.2021 u 22:09 |
|
Kuriozitet je da je dosta uloga u ovom filmu dodeljeno britanskim glumcima (Tom Holand, Robert Patinson, Daglas Hodž, Hari Meling....) ali da se to u filmu ne primećuje, jer su svi odlično skinuli akcenat sa juga Amerike.
![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |