Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Film s najgorim ocenama na svetu (09.06.2020.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Film s najgorim ocenama na svetu (09.06.2020.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Film s najgorim ocenama na svetu (09.06.2020.)
    Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2020 u 15:28
Trejler je ok. I reziser je ok. I Edgar Ramirez je ok. Samo mislim da se film mogao uraditi bez tog ''signala''.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2020 u 16:13
Jel film u naslovu ima riječ "american"?
Šta onda od njega očekujete?

I odgovor na pitanje iz članka, ne, ja ne gledam ništa što ima riječ "american" u naslovu. Nebitno je kako su ga drugi ocijenili, ma da je i remekdjelo i da mi život ovisi o njemu. Neću.
Previše sam puta ugazio u govno, odavno više ne riskiram.
Ne, nisam gledao, niti ću, American Beauty. Možda bi da ga pogledam to postao moj #1 film svih vremena. E pa šta nisu onda stavili drugi naslov.
Na vrh
Peki&Maki.Co View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Peki&Maki.Co Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Lipanj/Jun.2020 u 20:49
Slažem se predhodnim komentarima..Sve što ima American u pred naslovu osim dva filma American Histotory X i American Graffiti su u najavi katasrofalni ali...Neko i to voli..Film danas gledam
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2020 u 15:55
Nemam problem nikakav ako je u naslovu filma American, toliko ima dobrih filmova sa American u naslovu a ima i serija, American Crime, a evo nabrojacu nekoliko filmova sa American u naslovu : American Son, American Woman, American Sniper, The American, American Gangster, American Beauty, American Psycho, American History X, American Yakuza, American Heart,, American Samurai,, American Flyers, American Gigolo... ima jos dosta sa American u naslovu ali te jos nisam gledao, tako da...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.