Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed -
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

"Capone" zaradio 2,5 miliona dolara (23.05.2020.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: "Capone" zaradio 2,5 miliona dolara (23.05.2020.)
    Objavljeno: 23.Svibanj/May.2020 u 09:34
Čudna mi čuda. Ovo mi je ne samo najlošiji film Toma Hardya, nego najlošiji film godine..
Na vrh
Gewehr98 View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gewehr98 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2020 u 10:30
Originalno postovano od strane robin12345 robin12345 piše:

Čudna mi čuda. Ovo mi je ne samo najlošiji film Toma Hardya, nego najlošiji film godine..
Potpisujem, ovaj film ni Hardi ne može da izvuče.
Na vrh
senad1 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj senad1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2020 u 11:00
Bolje da ga nisu ni snimali, jer koja to publika želi da gleda kako se Capone sere u gaće itd.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Svibanj/May.2020 u 13:42
Originalno postovano od strane robin12345 robin12345 piše:

Kvalitet filma nije jednako zarada. Vrijedi i za druge stvari ne samo filmove, sjeti se nedavne pomame za glupost zvanu fidget spinner.

Dok je ovaca bit će i vune.

Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Svibanj/May.2020 u 16:15
Video sam trejler jos od pre. Tom Hardy je odradio svoj posao kao sto je to dobro uradio i za dvostruku rolu brace Krej. A sto se tice Kaponea, mozda se ''malo'' cekalo za taj film pa i ta tematika nije vise toliko za neka ocekivanja. Ne mogu a da ne spomenem Irca kojeg sam prekinuo nakon nekih 35 minuta.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.