| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Heesaeng boohwalja (2017) |
Odgovori
|
| Korisnik | ||
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Heesaeng boohwalja (2017)Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2020 u 20:02 |
|
|
Prijevod je uradio Kardiovask. Terorist 👍
|
||
![]() |
||
rados-bajic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2020 u 20:03 |
|
|
Da ne bude da samo skidam tvoje titlove, zeleo bih da ti se zahvalim na trudu i zalaganju prevodjenja korejskih filmova, samo nastavi i moj izvor gledanja njihovih filmova je nepresusan.
|
||
![]() |
||
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1848 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2020 u 20:24 |
|
|
Hvala za prevod!
In-hong je hladnokrvni tužilac opsednut hvatanjem čoveka koji je ubio njegovu majku. Brzo postaje glavni osumnjičeni kad se pokojna žena vrati iz groba da se osveti za njenu smrt. Obradio aleksayu
|
||
![]() |
||
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2020 u 20:39 |
|
|
Ma da? :) Evo onda i malo od mene... Film je rađen prema knjizi. U bližoj budućnosti svugdje na svijetu oživljavaju žrtve ubojstava sa samo jednom namjerom - da se osvete svojim ubojicama. Film prati jedan od tih slučajeva. Ja bih rekao fantazija ili fikcija, "misterij" baš i ne. I uostalom koji bi film uopće bio baš "misterij"? Ok ajde, čim sam napisao pitanje pali su mi na pamet An Inspector Calls iz 2015-e i Enter Nowhere iz 2011-e...
|
||
![]() |
||
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1848 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2020 u 23:33 |
|
|
Pogledao sam film.
Film ima vrlo mastovitu , zapetljanu i krajnje originalnu pricu. Dominantni zanr je mystery fantasy. Iznad proseka.Dao bi mu 7 od 10. Joxer gde si iskopao podatak da je radjen po knjizi film? Hvala za ona dva naslova koja si spomenuo. |
||
![]() |
||
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2020 u 23:38 |
|
|
Gledao sam ranije An inspector calls.
Dobra engleska drama.Vredno gledanja. |
||
![]() |
||
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2020 u 01:19 |
|
A ovaj drugi? Očekujem odgovor na pitanje što je u sefu sutra prije kave!
![]() |
||
![]() |
||
bgvracar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2020 u 23:59 |
|
|
Zaplet na početku filma prilično zapetljan (valjda se zato i zove zaplet
) ali kasnije, delići ove neobične priče polako dolaze na svoje mesto. Sve u svemu, zabavan triler koji drži pažnju mada mi je ovaj RV koncept malo teži za svariti. Slažem se da film zaslužuje veću ocenu na IMDB-u ali po mom mišljenju, ne nešto mnogo preko 6. Recimo 6.2/10. |
||
![]() |
||
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2020 u 00:09 |
|
|
Ali ovaj RV koncept kao filmski novitet, u sustini je dobra ideja. Ja sak kao ''inkvizitor'' da vecu ocenu filma od tebe, zanimljivo.
|
||
![]() |
||
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2020 u 20:33 |
|
|
Jučer me brat podsjetio na ovaj film, zaboravio sam skroz na nj. Pa ajmo nekoliko riječi... RV koncept nije filmski novitet. ![]() Uskrnuće nakon nasilne smrti vidjeli smo po raznim kinematografijama već prije. Primjeri su jako dobra francuska serija Les Revenants, perverzni Gantz anime ili The Crow sa neprežaljenim sinom Bruce Leeja. Ono što je novo je pristup temi. Pa će uskrsla majka i ovdje tražiti pravdu - ali pritom naučiti sina pravnika, koji je inače nemilosrdan, da nije sve crno-bijelo i da ono što čini čovjeka čovjekom je savjest. I ne samo njega već i sebe i sve ostale upućene u RV fenomen. Na žalost scenarij nije ispeglan do kraja pa valja ostati jako koncentriran dok se film gleda. Neće vam pomoći ni teroristov vrhunski prijevod ako za vrijeme gledanja budete hvatali zjake umjesto da poklonite filmu svu pažnju. Da se razumijemo, nije trolersko smeće puno beznačajnog laprdanja koje će vas prekoncentrirati i umoriti (smoriti?) ko Primer, ovdje svaka scena ima svoj razlog i svoju težinu. imdb kaže 5/10, što bi normalno značilo polovično, odnosno prosječno. E pa nije. Film je natprosječan. Mogao je biti još bolji, odnosno ima očitih nedostataka, ali i ovakav kakav jest zaslužuje i dodatne pluseve s obzirom da se odmiče od već viđenih priča i daje otprije poznatoj temi novu dimenziju. Ako vam je pun k. više pustih rimejkova i klišeja te vam srce ište nove vrste priča, nemojte ovo propustiti. Gledati sami. Nikako s razmaženom deriščadi, kućnim ljubimcima i raznim zanovijetalima u blizini. Ako imate problem s koncentracijom pa vam se gledaju samo "mozak na pašu" filmovi, u takvom slučaju preskočite.
Ažurirao JoxerTM - 23.Travanj/Apr.2020 u 20:41 |
||
![]() |
||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |