Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Problem oko snimananja titlova
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Problem oko snimananja titlova

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
dkomen View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dkomen Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Problem oko snimananja titlova
    Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2003 u 16:55
Imam veliki problem oko snimanja titlova i neznam dali je to moguće. Kupio sam dvd player Liteon koji čita i divx filmove ali ima problem u tome što ne može čitatai titlove. Znači mogu gledati divx ali bez titlova, jedino mogu gledati titlove ako su oni snimljeni već na film. Problem je taj jer neznam dali se mogu snimiti titlovi na film. Molim pomognite recite dali se mogu snimati i kako, koji programi se koriste i na koji način?  HELP!!!!!!
Shark
Na vrh
Jure View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jure Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2003 u 17:01
Probaj da ti se titl zove isto kao i film, a urezati u film možeš ja mislim pomoću VirtualDub.
Na vrh
dkomen View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dkomen Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2003 u 17:10
Probao sam ali ne radi. Jedino snimanjem mogu rješit problem jer jos nisu u Liteonu napravili novi codec ili firewal tako nekako se zove kojim se može učitati i titl. Dali znas koko se to radi pomoću VirtualDub?   
Shark
Na vrh
Jure View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jure Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2003 u 20:00

Sory prijatelju stvarno se ne mogu sjetit gdje sam to vidio da se može pomoću VirtualDub-a, ja urezivam titlove kada divx pretvarao VCD pomoću TMPGEnc i ako ti treba tuturijal za to mogu ti ga bez problema poslat na mail. Ako nađem tuturijal za virtual dub javit ću ti.

Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2003 u 15:57
daj pošalji meni
Na vrh
KaMIkaZza View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KaMIkaZza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2003 u 13:37

Originalno postovano od strane nitrogas nitrogas piše:

daj pošalji meni

Hocu i ja :)

"...just DO IT!!!"
Na vrh
kovje View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kovje Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2003 u 14:56
daj molim te pošalji i meni  
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.