Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Chrome Pop-up reklame.
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Chrome Pop-up reklame.

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Boozywoozy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
+glavni baja+ R.I.P. 16.12.88.-30.09.19.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boozywoozy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Chrome Pop-up reklame.
    Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2019 u 09:50
Jutros instaliram aplikaciju Premier kladionice i odma mi Chrome pocne izbacivati one reklame sexualnog sadrzaja,tipa nadjimo se za 10 minuta i ostalo....

Googlao sam,otisao na podesavanja u Chromu i blokirao tamo sve vezano za reklame i pop up prozore. Skeniram i CClenerom,obrisem aplikaciju Premijera i opet mi izbacuje reklame.

Jel ko imao do sad iskustva sa ovim da mi objasni sta jos da pokusam,do tad ode traziti druge solucije.
Nije siromah onaj koji ima vec onaj koji nema !!!
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2019 u 10:29
Jesi li probao odvojiti 10 minuta i naći se s tom osobom? LOL
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2019 u 10:30
a vidi neće ti izbacivati reklame za neke knjižare i tak to.. izbacuje ti one za koje zna da si mušterijaLOLLOL

Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2019 u 10:32
Po tomu je ovaj forum poznat. Probamo pomoći svakoj osobi. LOL
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2019 u 10:34
nema kome nismo pomogli.. čak nam i papa Francesco dolazio po savjeteLOLLOL
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2019 u 10:37
Ne znam, ja bih ipak nazvao. Možda ta osoba zna rješenje. LOL
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2019 u 10:39
Evo i ovome smo pomogli.. može lokotLOL
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boozywoozy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2019 u 10:52
Moze komotno,rijesio sam.

Rijesenje.
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2019 u 10:57
Baš sam ti to mislio predložit ako ne upali ono prvo. LOL
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boozywoozy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2019 u 11:00
Vas dvoje ste u konkurenciji za spamera godine.

Hvala vam sto ste mi pomogli,nadam se da ostali korisnici nece proci kao ja.

Imam jos jedno pitanje,ali tamo cu u podrsku ili gdje vec, nadam se da ce te mi pomoci kao i ovaj put.
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2019 u 11:03
Hvala, uvijek dajemo sve od sebe. Obratite nam se s povjerenjem. Ako treba kome namontirati rogove, grbu na leđima ili samo traži titlove za hindu filmove - tu smo. LOL
Na vrh
kontranapad View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kontranapad Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2019 u 12:01
Ovo kolje sve reklame. Nema je u google prodavnici jer im kvari posao. Može i na tablete. I da dodam da nije samo za chrome, ubija i veliku većinu pop out-a u čitavom telefonu.

Ažurirao kontranapad - 25.Rujan/Sep.2019 u 12:20
kontranapad
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boozywoozy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2019 u 13:07
Originalno postovano od strane kontranapad kontranapad piše:

Ovo kolje sve reklame. Nema je u google prodavnici jer im kvari posao. Može i na tablete. I da dodam da nije samo za chrome, ubija i veliku većinu pop out-a u čitavom telefonu.

Ma u sustini ne treba ti nikakva aplikacija da ovo rijesis. Odes u podesavanja Chroma i tu pobrises svu istoriju i ostale gluposti. Imas video gore,veoma jednostavno.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.