| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Wu Assassins (2019) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
franc-prijatelj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 17.Veljaca/Feb.2016 Lokacija: Slovenija Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Wu Assassins (2019)Objavljeno: 31.Kolovoz/Aug.2019 u 16:43 |
|
Hvala za titl. Ima puno borbe i sve više se komplikuje. E sad, Mr. Danoviću, bilo bi dobro ako pokušate i druge delove jer nas ima nekih, koji ne mirišu baš najbolje Engleski. Adje
|
|
![]() |
|
Feniks901
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 01.Lipanj/Jun.2014 Lokacija: Valjevo Status: Offline Points: 24 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2019 u 22:00 |
|
Nadam se da ce neko prevesti i ostatak..
|
|
|
Čovjek postaje najbliži sebi kada postigne onakvu ozbiljnost koju ima dijete dok se igra. Heraklit
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2025 u 00:11 |
|
Odgledao sam ovu seriju ( Poslednje tri epizode bez prevoda ali bez problema, naravno ) I koji su moji utisci.Pa....Prva epizoda i nije kao bila nesto ali je mogla da se odgleda ali od druge epizode i do osme, racunajuci i osmu, kvalitet je bio bolji i bilo je zanimljivo. Ali ali ali....Epixoda broj 9 je bila slabija dok epizoda 10 ( poslednja epizoda ) je bila katastrofalna, ocajna. Negde oko osam puta se pomisli da ce kraj a nije i totalno na kraju nema veze sa vezom. Totalno su se pogubili. U prevodu. Necu oceniti ovu seriju sa ''Odlicno'' ali necu ni sa ''Lose'' zbog te poslednje epizode ali ocenicu je upravo osrednje a to je ''Tako Tako''. Toliko od mene o ovoj seriji.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |