Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pozdrav od novog clana
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pozdrav od novog clana

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
MilanRipley View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MilanRipley Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pozdrav od novog clana
    Objavljeno: 20.Svibanj/May.2019 u 19:04

Pozdrav svima is Holandije od novog člana.
Lepo je biti u kontaktu sa zemljacima a za mene su svi to sa područja bivše Jugoslavije.
Nije život bez kontakta sa zamljacima. Big smile

Nisam siguran da sam ovo dobro izveo, da poruka bude registrovana gde treba da dodje pa mi ne zamerite na eventualnoj grešci.

Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2019 u 19:34
Poruka je na pravom mestu. Dobro nam došao i puno ajvara iz Sjeverne Makedonije. bubba2
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MilanRipley Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2019 u 20:10
Hvala na dobrodšlici. Vidim da je to od moderatora i možda ovo nije mesto ali što mi je u subotu bilo krivo da je Holandija pobedila a najbolji ženski glas je imala makedonka. Al sam bio besan. Već tri godine se glasa na isti način i u Holandiji pričaju o bookmaker-ima i pesmama koje imaju šansu da pobede. Kako može brate, 3 puta uzastopce da se sve to zapravo ostvari? Za Portugal, za Izrael pa Holandija. Pa neverujem da je svet pun tolikih obožavaoca muzike (ok-ej gledam evroviziju od moje pete godine i nikad nisam propustio) ali baš onda kada Holandjani ne mogu glasati za svoju zemlju, Holandija pobedi???

Odakle toliki broj tele-glasova, po sistemu “ajde ovaj broj glasova prevazidjite”. Pa na licu Jon Ola Sand, Executive Supervisor za Evroviziju koji je sav ukočen i uzdrvljen se vidi da tu nešto ne valja. Kao da su ne zemerite mi: Rusi umešali prste da bi Trump bio izabran u Americi za predsednika, neko je sugurno umešao prste i tri puta se ostvari baš kako bookmakeri predvide. Vala, ala se hakuje i to se neće nikad priznati. Valjda će svet uvideti tu ludost i ukinuti tele-glasanje. Šteta, zaista sam se nadao da će Makedonija pobediti.

Moram priznati: i dalje kupujem ajvar, ama samo naš domaći. Skoro svaka turska prodavnica ga ima, pored Vegete a nje ima i čak i u Holandskim marketima. Svuda idi, svašta probaj ali najdraže mi ostaje - samo domaće. Big smile

Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2019 u 20:34
Nemamo mi pare da organizujemo to, zato smo pustili Holanđane da se raduju. LOL
Na vrh
Boozywoozy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
+glavni baja+ R.I.P. 16.12.88.-30.09.19.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boozywoozy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2019 u 20:46
Pozdrav Milane,kad ćeš pare vratiti ?

Nije siromah onaj koji ima vec onaj koji nema !!!
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2019 u 20:57
welcome
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2019 u 21:03
welcomewelcome
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MilanRipley Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2019 u 14:52
Hvala svima na dobrodošlicama. Approve

Pa kako se kaže: ‘Zadužen ko Grčka’, neka Grčka plati tu evroviziju, jer su primorali Makedoniju da menja naziv države. Ja mislim da bi to bilo sasvim u redu. Vala, da sam političar, boga mi rekao bi to za novine!
Baš iz razloga, malo ih provocirati jer ti se kao političar može. To je naime: politički sport, vidi brate Trumpa, on je prvak u tome! Pa niko mi ne može reći da za ovo nisam u pravu (mislim u vezi Trump-a). LOL

Ažurirao MilanRipley - 21.Svibanj/May.2019 u 15:34
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.