| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
kod veterinara |
Odgovori
|
| Korisnik | |
STEPPENWOLF
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
vic majstor Pridružen: 19.Rujan/Sep.2008 Lokacija: Crailsheim Status: Offline Points: 2952 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: kod veterinaraObjavljeno: 08.Ožujak/Mar.2019 u 02:43 |
|
U čekaonici kod veterinara srela se tri psa,pekinezer,čivava i nemačka doga.. Dok čekaju na red svako priča zašto je tu.. Pekinezer neveselo krene prvi: Ja sam inače cool pas ali volim da gricnem tu i tamo našeg poštara no zadnji put sam preterao i naneo mu povredu i sada će da me uspavaju... Čivava tužno nastavi-ma i ja sam cool pas ali gazdino dete me po čitav dan razvlači ,čupa i gura prste u hranu ali sad kad me stegnuo za jajca ja popisdim i ujedem ga za šaku i sad će da me uspavaju... A ti-upitaše nemačku dogu koje veselo lupka repom... Ja sam definitivno smiren pas i sve to ali juče se moja gazdarica tuširala i kad je onako gola izašla iz tuš kabine po peškir,ja se nisam mogao suzdržati-proradila donja glava pa sam nasrnuo na nju i naguzio je...
Auuu brate znači i tebe će definitivno uspavati?upitaše pekinezer i čivava Ma neeee,dovela me gazdarica da mi iseku nokte da je ne grebem po leđima |
|
|
Nisi beskoristan...uvijek možeš poslužiti kao loš primjer...
Nekim ljudima je uzaludno pružati ruke.Oni ni sa svojima ne znaju sta će.... |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |