Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Russian Doll (2019)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Russian Doll (2019)

Russian Doll

Russian Doll (2019)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2019

Žanr:

drama, misterij, komedija, avantura

Trajanje:

30 min

Autor:

Leslye Headland
, Natasha Lyonne
, Amy Poehler

Glavne uloge:

George Aloi
  >  Party Guest
Elizabeth Ashley
  >  Ruth
Whitney Devlin
  >  Cindy Sherman
Jes Davis
  >  Madonna
Tawny Sorensen
  >  Bartender
Lina Sarrello
  >  Italian Tourist
Dascha Polanco
  >  Beatrice
Yoni Lotan
  >  Ryan
Chuck Taber
  >  Pedistrian with Car
Ritesh Rajan
  >  Farran
Marmee Regine Cosico
  >  SAG Park goer
Anoop Desai
  >  Salim
Jocelyn Bioh
  >  Claire
Rosie O'Donnell
  >  Subway Announcer
Stephen Adly Guirgis
  >  Peter

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Russian Doll (2019)
    Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2019 u 21:42
Seriju prevodi zaboravko2 👍
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2019 u 20:13
Obnovljeno za 2. sezonu Wink
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2021 u 11:17
Zanimljiva serija.Preporuka.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2022 u 22:35
Druga sezona konačno, 20. aprila

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2022 u 23:16
Da videh, bas me interesuje sta su pripremili posle toliko vremena.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2022 u 19:51
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Travanj/Apr.2022 u 22:51
Jel ova američka babuška barem blizu Reseta? Bolja nije uvjeren sam, ali ako nije previše gora... Mogao bih se mašiti.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2022 u 07:40
Ja poceo da gledam ,medjutim glavna glumica mi toliko antipaticna da nisam mogao da nastavim.Dobra je prica ali ona mi uopste nije legla ni ne svidja mi se kako glumi. Probacu opet kad izadje druga sezona.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Svibanj/May.2022 u 15:36
Pogledah prve dve epizode druge sezone, po vidjenom Natasha Lyonne nastavlja u istom stilu, više nije time loop već putovanje kroz vreme uz još jedan dodatak, i ima da kažem delimično veze sa prvom sezonom vezano za dva lika, ni prva ne traje dugo, ali ne znam kako će se razvijati druga, a nisam u prvoj obratio preveliku pažnju, a i prosle su tri godine, tako da sam mogao da ponovo pogledam prvu pre druge.

Ažurirao AlexDeLarge - 13.Svibanj/May.2022 u 16:06
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2024 u 01:59
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

Jel ova američka babuška barem blizu Reseta? Bolja nije uvjeren sam, ali ako nije previše gora... Mogao bih se mašiti.

Odgovorit ću sam sebi.

I Reset i prva sezona Babuške su mastwočuše.
Jedina im je poveznica timeloop, potpuno su različite.

Druga sezona Babuške nije timeloop nego time travel vulgaris sa vremenskim paradoksima, ali ima logičkih grešaka za razliku od prve sezone (na primjer, ne treba putovati u mađarsku fizički da bi se pretraživalo gugl, što bi s obzirom na profesiju protagonistica trebala znati).

Na žalost treća sezona ne postoji, nije da nužno treba, ali bilo bi lijepo doznati što točno povezuje dvoje ljudi koji proživljavaju isti scifi fenomen.
Možda nekad bude, ali sve mi se čini da je razlog nepostojanja ponuda jednoj od producentica da odradi priglupi Acolyte. Na kojem nisu radile ni Natasha Lyonne ni Amy Poehler i to se debelo osjeti.

Ažurirao JoxerTM - 16.Listopad/Oct.2024 u 02:04
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2024 u 07:36
Pa i dobio si odgovore

preporuka slično kao mastwoč ( jer je i to tvoj utisak)

da je prva sezona time loop a druga putovanje kroz vreme i da ima još nešto dodatno, ti si naveo šta, ja nisam samo sam stavio da nije time loop to mi je bio cilj.

kjovo je naveo da je dobra priča, eto da mu gluma nije legla.

A to da li je bolja od Reset, drugačije su , da li mi je bolja od Daybreak , pa svaka na svoj način mi je dobra, i kod Reset ima stvari koje mi se nisu svidele .

Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2024 u 15:39
Nisam. Barem ne decidirane - zato sam onda sam odgledao.

Nisam išao u detalje, dosta toga bi bili preveliki spoileri.
Eventualno sam možda trebao napomenuti da prva epizoda (prve sezone) nije dovoljna za procijeniti seriju.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.