Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Di ima ovo???
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Di ima ovo???

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Di ima ovo???
    Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2006 u 10:56
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2006 u 11:25
nisam pedofil
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2006 u 12:34
A nego šta si
Firefox user
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2006 u 12:37
onaj sto jebe leseve, ne znam kako se to zove, nekrofil ili slicno 
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2006 u 12:40
Vjeruj meni ti si nitko i ništa,jedan obličan balavac koji nikad nije jebao pa se ovdje iživljavaš marš otiđt negdje drudje pedofilu jedan.

Ažurirao Rocky
Firefox user
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2006 u 12:43
otkud ti mene tako dobro poznajes?

ja se na ovom forumu samo zajebavam, ako nekoga to vrijedja taj ima psihickih probelema

ako ne volis to sto ja pisem, nemoj citati, a pogotovo ulaziti u neke rasprave
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2006 u 12:45
Svi ste vi takvi .balavci
Ali zajebavaš se na glup način.I kao prvo ti si počeo ovu raspravu,a uopće  nisam  iamo namjeru svađat.
Firefox user
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2006 u 12:47
nemoj mi govoriti da sam balavac, ne znas koliko godina imam, a uz to uopce se tako ne ponasam, stoga....
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2006 u 12:48
Sigurno nemaš prko 15,a nego kako se ponašaš ajde ti meni lijepo reci.
Firefox user
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2006 u 12:51
ponasam se jako uljudno i pristojno 

nego, ajde ti "od..bi" od mene lagano, pocinjem gubiti zivce, umjesto da se zajebavamo i sprdamo ti si otisao u potpuno krivom smjeru

ako ti se moj smisao za humor ne svidja, nadji nekoga drugog i sprdaj se s njime

Ažurirao speedy
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2006 u 12:56
Ne ponašaš se pa ja sam za sprdanciju ali ne da ti meni govoriš obo šta si prvo napisa,ja sam samo pitao kakvo mišljenje imate o meni i to je to a ti si prvi počeo priznaj???
Firefox user
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2006 u 12:58
to je bila sprdnja ako nisi skuzio

postavis pitanje "sto mislite o meni" i ja sam napiswao da bih te karao LOL kuzis? a sto da napisem? pa nisam peder da napisem "dobar si mi" ili slicno, pa sam isao do kraja, kuzis?
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2006 u 13:01
Pa dobro možda sam i ja malo krivo skužio.A dbro sory što sam bio malo glup.Nadam se da se ne ljutiš toliko puno.
Firefox user
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2006 u 13:02
ma ne ljutim se uopce, lega
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2006 u 13:03
muahahahah

speedy- ti si nekropedofil

(onaj koji j**e mrtvu djecu)

joooj sad će se balboa obrušit na mene
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2006 u 13:04
Saad ću ti odmah razbit glavu.
Firefox user
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2006 u 13:04
Originalno postovano od strane dajmiDivX dajmiDivX piše:

muahahahah

speedy- ti si nekropedofil

(onaj koji j**e mrtvu djecu)

MUAHAHAHAHHA ova ti je dobro

transnekropedofil (transverstit koji jebe mrtvu djecu) ROTFL

Originalno postovano od strane dajmiDivX dajmiDivX piše:

joooj sad će se balboa obrušit na mene

gotovo si lega
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2006 u 13:08
Evo već se spremam
Firefox user
Na vrh
OLDBOY View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj OLDBOY Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2006 u 13:15

DJDAMIR.BLOG  krkačina,taslačina,tarabljene  sve na jednom mjestu

Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2006 u 20:20
al sad, stvarno di mogu skinit ono iz prvog posta?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,320 sekundi.