Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tražim ove naslove
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Tražim ove naslove

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Tražim ove naslove
    Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2006 u 19:13
Trebaju mi ovi naslovi:
Waxwork
- Revolver
- Hostel DvdRip(not bioskopski)
- Jarhead DvdRip(not bioskopski)
- Underworld 2 DvdRip(not bioskopski)
- Narnia DvdRip(not bioskopski)
- Zathura DvdRip(not bioskopski)

Ali samo da su dvd rip i to da ne bude da kažete da je dvd rip i ono kad dobijem bude odličan bioskop(bilo je toga).
Ljudi me ubeđuju da je dvd rip i ja kad otvorim ono bioskop.Jeste da je odličan bioskop,ali opet nije dvd rip.

Ažurirao AcaN
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2006 u 00:13
Sad je kao fazon da nema niko ove filmove!
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2006 u 03:47
Jarhead, ako me secanje sluzi, nije bioskopski.
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2006 u 09:08
imam sve osim underworld 2 dvdrip jer još nije izašao
traži se seedbox sve na pm
sharkri@gmail.com
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2006 u 10:17
Originalno postovano od strane AcaN AcaN piše:

Trebaju mi ovi naslovi:
- Revolver
- Narnia DvdRip(not bioskopski)
- Zathura DvdRip(not bioskopski)

imam ove gore filmove ali su vecinom dvd screeneri, ali slika je isti K kao na dvd-ripu
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2006 u 10:25
Originalno postovano od strane shark ri shark ri piše:

imam sve osim underworld 2 dvdrip jer jo� nije iza�ao

Izašo je 100 posto.ne bi tražio da nije tako

- Armin van Buuren

Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2006 u 11:50

Originalno postovano od strane shark ri shark ri piše:

imam sve osim underworld 2 dvdrip jer jo� nije iza�ao

Izašo je 100 posto.ne bi tražio da nije tako

nije izašao, izašao je samo dvdscr a to ti je malo drugačije od pravog dvdrip-a neki imaju crno bjele scene i nekada prolazi na dnu poruka

sharkri@gmail.com
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2006 u 12:36
Znam ja šta je dvd screener,a i znam da ovaj izašo.ali nema veze.

- Armin van Buuren

Na vrh
spooking93 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spooking93 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2006 u 20:44
pa ja baš ne vidim negdje da je izašao underworld2,inače-kako vam to može bit dobar film,nisam gledao dvojku ali prvi je jednako glup ko i van helsing,a to je fakat puno
All we have is this moment, right here, right now. The future is just a fucking concept that we use to avoid being alive today.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2006 u 21:22
kako mrzim kad se neko pravi pametan.kad kažem da je izašo,onda je izašo.
Čak sam ga nabavio i recite kako da postavim par slika da vidite,da vam dokažem da je dvd rip.Jeste da je ceo film u mraku,neće se baš videti,ali će se primetiti razlika od bioskopa i dvd rip-a,a i nije ni screener.

- Armin van Buuren

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2006 u 21:27
imageshack

pa ti njima lijepo dokazi, ne daj nikome da te jebe
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2006 u 21:42
Tamo je najveća dozvoljena veličina slike do 1mb,a ova ima 2,2 mb,pošto je bmp i stavio sam je rapidshare!
Evo adrese:
http://rapidshare.de/files/18764840/untitled.zip.html

i nek neko kaže da nije dvd rip

- Armin van Buuren

Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2006 u 21:46
Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2006 u 21:50
ok sada ti vjerujem da je izašao
sharkri@gmail.com
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2006 u 00:37

Trebaju mi ovi naslovi:
Waxwork
- Revolver
- Jarhead DvdRip(not bioskopski)
-- Narnia DvdRip-ZA OVAJ NISAM SIGURAN
Ali samo da su dvd rip i to da ne bude da kažete da je dvd rip i ono kad dobijem bude odličan bioskop(bilo je toga).
Ljudi me ubeđuju da je dvd rip i ja kad otvorim ono bioskop.Jeste da je odličan bioskop,ali opet nije dvd rip.

HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.