Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - LCD Monitori????
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

LCD Monitori????

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ZoranMM View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ZoranMM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: LCD Monitori????
    Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2006 u 10:42
Imam jedno pitanje za sve one koji se razumiju u LCD monitore.

Ja bi si kupio u trgovini jedan LCD monitor samo neznam koji?????

Jer ima neko iskustva sa time?

Nebi dao više od 2.400.00 kuna.

Hvala na savjetima.
NO PROBLEMO
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2006 u 13:23
kuipi crt monitor za 1500 kuna 19 inca odicasn, puno bolje slike nego na lcd-u

lcd je samo teska sminka i nista vise
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2006 u 19:25
i lcd se često kvare...

Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2006 u 21:35
Ja sam imao LCD i nakon 2 mjeseca mi se nešto počelo čudno dešavat na njemu i oio sam ga na popravak i reče mi serviser da ga slobodno mogu bacit da je to nemoguće naprravi.Nemoj ni slučajno to kupovati poslušaj speedyjev savjet i kupi si crt monitor,i to da je lcd čista šminka to se slažem sa speedyjem tu si definitivno u pravu.
Firefox user
Na vrh
Grogi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Grogi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2006 u 08:15
E ljudi nemojte da plasite coveka. Monitor kupujes spram potreba. Ako se igras, gledas filmove 90% vremena onda kupi CRT. Ako kucas tekst ili radis web dizajn ili piljis u monitor 10 sati dnevno radeci onda LCD definitivno. Moja najbolja iskustva su sa LG-em, Sony-jem i Samsungom. Probaj da nadjes sa sto manjim odzivom 8-12ms jer je to najpribliznije CRT-u.
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2006 u 10:16
Mi ga ne plašimo nego mu govorimo samo naša mišljenja zapravo to nas je i pitao.
Firefox user
Na vrh
Zlatkohead View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zlatkohead Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2006 u 19:16
bravo rocky!

Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2006 u 19:52
Nema na čemu i drugi put
Firefox user
Na vrh
ZoranMM View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ZoranMM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2006 u 10:55
Jer možda dobar ovaj za igranje i gledanje filmova LCD" HYUNDAI B71A,8ms
NO PROBLEMO
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2006 u 12:39
nisu ti LCD monitori za igranje i gledanje filmova, citaj sto ti ljudi pisu

ali ako imas para za to sranje, samo izvoli
Na vrh
ZoranMM View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ZoranMM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2006 u 11:02
Kako nisu za igranje kada sada na svim tekmama u svijetu za igrice vidim samo LCD monitore.Nije mi jasno kako si došo do tok zaključka da oni nevaljaju.Jer si ti imao neki od LCD monitor?Ja sam puno čitao o toj temi ali kada gledam oko sebe vidim da se ipak oni kupuju.
NO PROBLEMO
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2006 u 11:26
Pa ja sam imao LCD.To ti je najveće sranje vjeruj meni.Brzo se kvari,a samo plaćaš šminku.Kupi si crt i vjeruj mi nećeš požalit.
Firefox user
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2006 u 12:58
nisam nikad ima LCD monitor, a nisam ga nikiad imao jer sam ga testirao tj vise njim. a usput, igrao sam neke igre na njemu na nekom sajmu

kao so rekoh, LCD je sminka, i ako negdje vidis LCD onda znaj da tko god drzi to natjecanja ili slicno hoce samo da pokaze da ima para i da reklamira

no, kako god hoces, kad si toliko zapeo za LCD kupi si ga, jedva cekam da dodjes ovdje "decki, sry, bili ste u pravu, lcd je krs" ili "evo, nije proslo ni mj dana a vec je riknuo"

samo naprijed
Na vrh
Rocky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rocky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2006 u 20:48
To speedy
Na vrh
Marjan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marjan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2006 u 20:53
mene moj lcd dobro služi već 3 godine.....LCD Philips 170S4 (17") i nikad nisam imo problema s njim......razlika između LCD i CRT je prostor koji obuhvaća.....al CRTe koriste mnogi filmski studiji i ne znam zakaj....jel zna ko?
Na vrh
Darius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Darius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2006 u 00:48
sto je je crt je majka za igre i filmove  i lcd mu moze parirat po meni ak ces dat za
njeg min. 3-4000kn i ko zna oce opet bit bolji.  iak se pojavlo dosta lcda sa 4ms i kutom 160:160 za nekih 2000-2500 al neznam nikog da ih je kupovo pa neznam kakvi su.
a razmisljam kad dodjem do para da si uzmem takvo neko sranje radi previse sati provedenih za tom kantom i stalnog trljanja ociju
Na vrh
Marijan_123 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Marijan_123 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Svibanj/May.2006 u 23:40
Ma nisu lcd monitori tako ni loši.Ja moga imam skoro 2,5 godine i nisam imao nikakvih problema
Na mladima krediti ostaju!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.